Konference - Mikromobilitet 2020: El-løbehjul - Udfordring eller løsning i fremtidens byer?

Body

Er en mikro mobilitets revolution af trafikken i byerne verden over båret frem af løbehjul, skateboards, segboard/hoverboard og uniwheels med el-motorer på vej, eller skal den kvæles i opstarten, som mange af dens modstandere ønsker?

Det er næppe muligt at opfylde ønskerne fra modstanderne af de nye køretøjer om at fjerne dem fra byerne. Vi står derfor over for et valg om, hvorvidt man med restriktioner og lovregler skal skabe barrierer for køretøjernes anvendelse og udbredelse eller i stedet nytænke den måde vi udformer og planlægger vores byer så de nye køretøjer kan skabe en mere hensigtsmæssig mobilitet. Uanset hvilket spor man vælger, så skal det trafiksikkerhedsmæssige naturligvis være på plads.

Vi starter dagen med udstilling, registrering og morgenmad. Kom og vær med - lyt, deltag og gå hjem med mange nye input og sikkert nye samarbejdspartnere.

Målgruppe: Konferencen henvender sig til by- og trafikplanlæggere, arkitekter, medarbejdere i de kommunale forvaltninger, politikere, rådgivere, entreprenører, medarbejdere indenfor forsikringsbranchen samt alle andre med interesse for mikromobilitet.
 

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-30 09:00:002020-01-30 16:00:00Title Er en mikro mobilitets revolution af trafikken i byerne verden over båret frem af løbehjul, skateboards, segboard/hoverboard og uniwheels med el-motorer på vej, eller skal den kvæles i opstarten, som mange af dens modstandere ønsker? Det er næppe muligt at opfylde ønskerne fra modstanderne af de nye køretøjer om at fjerne dem fra byerne. Vi står derfor over for et valg om, hvorvidt man med restriktioner og lovregler skal skabe barrierer for køretøjernes anvendelse og udbredelse eller i stedet nytænke den måde vi udformer og planlægger vores byer så de nye køretøjer kan skabe en mere hensigtsmæssig mobilitet. Uanset hvilket spor man vælger, så skal det trafiksikkerhedsmæssige naturligvis være på plads. Vi starter dagen med udstilling, registrering og morgenmad. Kom og vær med - lyt, deltag og gå hjem med mange nye input og sikkert nye samarbejdspartnere.Målgruppe: Konferencen henvender sig til by- og trafikplanlæggere, arkitekter, medarbejdere i de kommunale forvaltninger, politikere, rådgivere, entreprenører, medarbejdere indenfor forsikringsbranchen samt alle andre med interesse for mikromobilitet.   Tietgensgade 65, 1704 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place