business Mere om MaaS Global

MaaS Global er et finsk transport- og techfirma, der blev grundlagt i Helsinki i 2015. Firmaet står bag app'en Whim, der er en Mobility as a Service-app.

listOmtale af MaaS Global

Mobilitetsfrihed bliver kernen i, hvordan vi løser klimakrisen

Sampo Hietanen , CEO og grundlægger  MaaS Global , 3. apr 2019 05:00

Den forestående klimakatastrofe vil uden tvivl blive den største enkeltstående kilde til forandring i transportsektoren i de kommende år. Et af kernespørgsmålene, formentlig kernespørgsmålet, i denne proces er: Hvad skal erstatte den privatejede bil?. Bliver det virtual reality (VR), så vi alle kan blive hjemme? Eller overbelastede offentlige transportsystemer påtvunget ved lov? Er løsningen adskillige flåder af selvkørende biler, der maser sig gennem gaderne?

Mitsubishi investerer i finsk MaaS løsning

Redaktionen , 9. sep 2019 06:20

Mitsubishi Corporation har netop investeret i finske MaaS Global Ltd. der udvikler mobility-as-a-service (MaaS) løsninger. MaaS Global står bag applikationen »Whim«, der er en af de højest profilerede MaaS løsninger på markedet. Mitsubishi har forhåbninger til, at MaaS-markedet vil vokse yderligere og at samarbejdet vil kunne bringe MaaS Global til Asiatiske markeder, hvor Mitsubishi allerede er etableret.