business Mere om Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv, som varetager virksomhedernes politiske interesser over for alle relevante myndigheder. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, samt kontorer i København, Aarhus og i
Bruxelles. 

listOmtale af Dansk Erhverv

En Grønnere Vej

access_time18. nov 08:30
Dansk Erhverv

Dansk Erhverv byder velkommen til konferencen 'En Grønnere Vej', hvor det skal diskuteres, hvordan erhvervslivet kan bidrage med at formindske vores klimaaftryk. Transportsektoren er blevet regeringens centrale indsatsområde for at reducere udledningen af drivhusgasser. Men hvordan reducerer vi energiforbruget i praksis? Har vi de nødvendige løsninger til at bringe os frem mod regeringens mål? Læs programmet her.

Digitalisering kan hjælpe med CO2-reduktion, også i transporten

14. jan 2020 15:25

Erhvervslivet skal spille en vigtig rolle i Danmarks grønne omstilling, og derfor har Folketinget nedsat 13 klimapartnerskaber, hvor netop denne inddragelse af erhvervslivet er i fokus. Da Børsen senest dannede ramme for rundbordsmøder i regeringens Klimapartnerskab for Service, IT og Rådgivning under ledelse af administrende direktør hos KMD, Eva Berneke, blev flere virksomhedsledere konkrete omkring forskellige løsninger, lyder det i pressemeddelelse fra Dansk Erhverv.