Elbilmesse i Øksnehallen, København

Body

Fredag d. 29. oktober 2021 afholder Copenhagen Electric, Region Hovedstaden Elbilnetværket i samarbejde med eCarExpo - elbilmessen i Øksnehallen, København. 

Der er sammensat et program af oplæg, debatter og workshopsessioner, som dækker flere aktuelle emner indenfor e-mobilitet og den grønne omstilling. Du kan bl.a. blive klogere på:

  • Kampen om pladsen: Elbiler og ladestandere i byrummet

  • Branche omstilling: Erfaringer fra taxabranchen

  • Paneldebat: Konkurrencen om ladeinfrastruktur

Se programmet her

Der vil desuden være adgang til messen, hvor du kan se på de seneste e-mobilitetsløsninger, samt netværke med andre fra kommuner, virksomheder, boligorganisationer og operatører.

Arrangementet er et hybrid-event, hvor det er muligt at være med online, hvis det er at foretrække.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-10-29 08:00:002021-10-29 16:00:00Title Fredag d. 29. oktober 2021 afholder Copenhagen Electric, Region Hovedstaden Elbilnetværket i samarbejde med eCarExpo - elbilmessen i Øksnehallen, København.  Der er sammensat et program af oplæg, debatter og workshopsessioner, som dækker flere aktuelle emner indenfor e-mobilitet og den grønne omstilling. Du kan bl.a. blive klogere på: Kampen om pladsen: Elbiler og ladestandere i byrummet Branche omstilling: Erfaringer fra taxabranchen Paneldebat: Konkurrencen om ladeinfrastruktur Se programmet her Der vil desuden være adgang til messen, hvor du kan se på de seneste e-mobilitetsløsninger, samt netværke med andre fra kommuner, virksomheder, boligorganisationer og operatører. Arrangementet er et hybrid-event, hvor det er muligt at være med online, hvis det er at foretrække. København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place