Ugens Transport: Prisstigning hos Clever og nedrivning af Københavns "øjebæ"

Clever, ladestander
Illustration: (Arkiv) Clever.
Køge Kommune udvider ladeinfrastrukturen, mens Clever hæver abonnementsprisen med et tillæg på 50 procent. Derudover melder Metroselskabet med et stort underskud, og Aarhus bør udskifte parkeringspladserne med cykelstier. Velkommen til ugen nyhedsopsamling.
22. april kl. 04:12

Godmorgen, og velkommen til denne ugeopsamling efter en solrig og - formentlig - velfortjent påske.

Men selvom danskerne har været landet rundt til påskefrokosterne eller fået slappet ordentligt af derhjemme, har det bestemt ikke stået stille i transportens verden.

Selvom vi her på MobilityTech selvfølgelig arbejder på en række vinkler omkring Clevers markante tillæg, ville det være besynderligt ikke at nævne det i opsamlingen, da det er blandt ugens mest markante nyheder, og blev omtalt i en lang række medier, herunder Politiken.

Clever meldte onsdag ud, at de, som følge af prisstigningerne grundet krigen i Ukraine, tilføjer et tillæg til deres Unlimited-abonnement, svarende til 50 procent af den nuværende abonnementspris. Det betyder altså, at ejerne af et Clever-abonnement, får føjet 350 kr til deres nuværnede månedlige udgift, så den nu lydeer på 1.094 kroner.

I en video fortalte Clevers direktør Casper Kirketerp-Møller, at tillægget var en absolut nødvendighed.

Få fuld adgang til MobilityTech

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til MobilityTech
Alt indhold på MobilityTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger