Roskilde har fundet strøm til hele 182 ladepladser: Vi har fået mere, end vi havde turdet håbe på

E.ON
Illustration: E.ON.
I Roskilde bliver der sat flere ladestandere op i år, end kommunen selv havde drømt om. Ønsket fra kommunen har nemlig været, at operatørerne skulle være villige til at sætte flere ladestandere op som betaling for at få de attraktive pladser.
9. februar kl. 05:55
errorÆldre end 30 dage

Landets kommuner får om blot få måneder langt mere at skulle have sagt, når der skal sættes ladestandere op på offentlig grund. Kommunerne får blandt andet mulighed for at sende ladestandere i udbud. 

Og i nogle tilfælde vil kommunerne kunne kræve betaling for det areal, de stiller til rådighed for opladningen af elbiler, hvis der er tale om kommercielt attraktive placeringer.

I Roskilde lader nye ladestandere sig imidlertid ikke vente på ny lovgivning. I stedet har kommunen gennemført en såkaldt annonceringsproces, som minder rigtig meget om et udbud.

Få fuld adgang til MobilityTech

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til MobilityTech
Alt indhold på MobilityTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger