Politikere vil sætte skub i udviklingen af Rejsekort-app

Politikere vil sætte skub i udviklingen af Rejsekort-app
Illustration: Søren Rask Petersen. Se større version
Det går for langsomt med at udvikle den app, der gør det muligt at bestille og betale for rejser med Rejsekort og Rejseplanen på mobiltelefonen, mener forligspartier.
5. juli kl. 05:50
errorÆldre end 30 dage

Kørekort, sygesikringskort og Dankort. Men hvad blev der nogensinde af Rejsekort blandt de mange apps på telefonen fra det offentlige?

Som man kan læse på Ingeniørens IT-medie Version 2, arbejdes der stadig på at finde den rette digitale løsning, så passagererne kan lade det fysiske kort blive i lommen, og ikke behøver tjekke ind og ud, når de betaler med rejsekortet.

Spørgsmålet er, om der er damp nok på kedlerne i udviklingsafdelingen? Politikerne synes i hvert fald at være en smule utålmodige.

I forbindelse med Aftale om udmøntning af investeringsmidler i Bedre og billigere kollektiv trafik for perioden 2022-2035 er regeringen således blevet enige med sine støttepartier om at afsætte midler allerede i 2022 til hurtigere udvikling af den digitale rejsekort-løsning.

Få fuld adgang til MobilityTech

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til MobilityTech
Alt indhold på MobilityTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Du har ikke tilladelse til at deltage i debatten. Kontakt support@ing.dk hvis du mener at dette er en fejl.
Forsiden