Ole Birk Olesen har overdraget sit ministeransvar til transportminister Benny Engelbrecht og boligminister Kaare Dybvad.
Ole Birk Olesen har overdraget sit ministeransvar til transportminister Benny Engelbrecht og boligminister Kaare Dybvad.

Foto : Socialdemokraterne

Ny Twitter-kyndig transportminister, ny solcellebil med 800 km rækkevidde og større elbil-ambitioner

Sønderjyden, deltidsmusikeren og den erfarne politiker Benny Engelbrecht (S) er blevet betroet posten som Danmarks nye transportminister. Ham kan du læse lidt om i dagens sammendrag, hvor vi også skal vende BMW's nye elbil-ambitioner og en elbil med solstik og lang rækkevidde.
‘Dan-mark har få-et en so-ci-al-demo-kra-tisk transport-minister, igen’! Men hvad betyder det egentlig for transportpolitikken i Danmark? Det skal vi lige vende kort her i ugesammendraget, hvor vi også har en solcellebil med enormt lang rækkevidde i godteposen og en ny sms-service til bilisterne i Hillerød. Danmarks mest tweetende folketingspolitiker  Men først den nye transportminister.
Vil du have fuld adgang til MobilityTech?

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods.