Ladebrikker fra E.ON kan nu også benyttes hos konkurrenten

Foto : (Arkiv) Clever

Ladebrikker fra E.ON kan nu også benyttes hos konkurrenten

Det er nu muligt for E.ON’s kunder at bruge en E.ON-ladebrik på alle Clevers ladestandere. Men en egentlig roamingaftale er det ikke blevet til.
For kunder hos selskabet E.ON bliver det nu nemmere at lade bilen op, når og hvis kunderne benytter andre ladestandere end E.ON’s egne. 
Vil du have fuld adgang til MobilityTech?

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv MobilityTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her

Nævnte firmaer

Fakta om Hubject og roaming:

Med Hubject-platformen kan elbilister benytte ladestationer fra andre operatører, end den operatør de eventuelt måtte have et kundeforhold til. Fakturering sker efterfølgende via den "faste" operatør.

Hver ladeoperatør sætter selv en pris for, hvad det koster at roame på operatørens ladestandere.

Hvad de dominerende ladeoperatører på det danske marked angår, E.ON og Clever, har E.ON accepteret Clevers pris, men Clever har ikke accepteret E.ON's pris, med henvisning til at det vil være billigere for Clever-kunder at købe strømmen direkte via E.ON i stedet for at roame, og dermed købe strømmen gennem Clever.