København forventer at tidsbegrænse parkering ved enkelte ladestandere: »Vi skal ikke gøre livet som elbilist mere besværligt«

elbil, parkering, ladestander
Illustration: Christian Grunert Rantorp. Se større version
Der er lagt op til, at der fremover skal ske en større udskiftning på elbil-pladserne i Københavns Kommune. Forvaltningen åbner for tidsbegrænset parkering på enkelte pladser.
Indblik7. december 2020 kl. 05:31
errorÆldre end 30 dage

Det har indtil nu været på forsøgsbasis, men Københavns Kommune melder sig nu klar med en permanent løsning på problemet med elbiler, der holder og spærrer de offentlige ladestandere uden selv at lade.

Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune har netop givet en opdatering på, hvordan det er gået med tidsbegrænset parkering på 24 elbil-pladser, der som et forsøg blev lanceret for præcis et år siden.

Københavns Kommune havde forinden modtaget mange henvendelser fra elbilister, der ikke kunne få adgang til de offentlige ladepunkter, hvilket “harmonerede dårligt med kommunens ambition om at fremme miljøvenlige transportformer”, som det hed.

Få fuld adgang til MobilityTech

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til MobilityTech
Alt indhold på MobilityTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.