Frederikshavns Kommune får brug for 283 millioner til cykelstier

landevej, vej
Illustration: jeancliclac/Bigstock. Se større version
Det koster 283 millioner kroner at realisere de projekter, som Frederikshavns Kommune har fået præsenteret i sin nye cykelsti-plan.
Løsninger18. november 2020 kl. 05:58
errorÆldre end 30 dage

Med forrige års budgetaftale satte Frederikshavns Kommune sig for at tage pulsen på cyklismens vilkår i den nordjyske kommune. 

Og på politikernes bord ligger der nu en samlet cykelsti-analyse. Den kortlægger ikke bare de nuværende cykelstiers kvaliteter og mangel på samme, men kommer også med bud på, hvor der mangler stiføring i Frederikshavn Kommune, så man kan gøre alvor af ambitionerne om at fremme cyklismen indenfor fritid og turisme. 

Det var planen, at Frederikshavn Kommune med analysen skulle undersøge muligheden for at søge tilskud fra eksterne fonde, puljer mv. Sagen er da også, at kommunen får hårdt brug for de midler, den kan få.

Således fremgår det af planen, at det vil koste 283.120.000 kroner at realisere samtlige projekter, som er blevet rangordnet efter, hvor presserende det er at få dem anlagt.

Få fuld adgang til MobilityTech

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til MobilityTech
Alt indhold på MobilityTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.