Donkey Republic-cykler dukker nu op på Rejseplanen i Aarhus - men endnu ikke i København

Delecyklerne fra Donkey Republic kan nu søges frem i den nye Rejseplanen. Men i København lader cyklerne vente på sig, fortæller kundechef. Til gengæld kan man vælge den offentligt støttede konkurrent, Bycyklen.
Ballonerne mangler at blive pustet op, og champagnen beholder proppen på et par dage endnu, men senere på ugen skulle den være god nok. Delebiler, flyafgange og de orange delecykler fra Donkey Republic er nu at finde blandt Rejseplanens søgeresultater. Men har du svært ved at finde sidstnævnte, er der en god årsag, hvilket vi lige vender tilbage til. 
Vil du have fuld adgang til MobilityTech?

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods.

Prøv MobilityTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Fakta:
  • De nye tjenester, som indgår i rejseforslagene, er bybilerne fra DriveNow og GreenMobility, delecyklerne fra Bycyklen og Donkey Republic samt samkørselstjenesten GoMore. Hertil kommer indenrigsflyene AlsieExpress, DAT, Norwegian og SAS, som bliver en del af de landsdækkende rejseforslag på lige fod med den kollektive transport.
  • Rejseplanen har flere end 1,2 mio. daglige rejseopslag, og på enkeltstående travle dage stiger rejseopslagene med op til 50 procent ved f.eks. snestorm eller uforudsete hændelser i trafikken.
  • Rejseplanens app er downloadet mere end 3,7 millioner gange. Rejseplanens åbne data bruges af flere end 500 andre virksomheder, f.eks. Google, Apple og kinesiske Baidu.
  • Tilslutning af private transportformer har været testet siden maj 2018 i pilotprojektet MinRejseplan i Nordjylland ved trafikselskabet NT.
  • I Danmark findes der Donkey-cykler i København, Aarhus, Aalborg, Dragør, Glostrup og snart i Odense.
  • I 2019 er der over 14.000 Donkey-cykler i mere end 60 byer rundt omkring i verden, som bliver brugt af mere end 400.000 cyklister.

Kilde: Donkey Republic, Rejseplanen