Direktør: Digitalt rejsekort skal være velafprøvet i andre lande

Rejsekort
Illustration: Rejsekort & Rejseplan/udbud.dk.
Fremtidens digitale rejsekort-løsning skal have vist sit værd uden for Danmarks grænser, før det rulles ud nationalt herhjemme, lyder det fra selskabets administerende direktør.
27. april kl. 05:35

I de kommende år skal der tages stilling til fremtiden for rejsekortet, og én mulighed er, at det bliver tilgængeligt i en digital version, i lighed med eksempelvis danskernes kørekort og sundhedskort. 

Men der bliver ikke tale om at skulle genopfinde den dybe tallerken i Danmark, forsikrer administrerende direktør for Rejsekort & Rejseplan Kasper A. Schmidt.

»Vi er naturligvis meget opmærksomme på, at vi skal undgå en lang og dyr implementeringsproces, som dengang rejsekortet blev indført i sin tid. Derfor går vi nu i gang med at teste de løsninger, vi ved, der er med digitale rejsekort i andre lande,« siger Kasper A. Schmidt.

Få fuld adgang til MobilityTech

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til MobilityTech
Alt indhold på MobilityTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger