Clevers prisstigning kan blive enden på all-inclusive

Clever
Clever hæver prisen på deres Unlimited-abonnement med 50 procent til juni. Illustration: Clever.
Clever annoncerede onsdag, at prisen på deres all-inclusive abonnement vil stige med 50 procent til juni. Foruden vrede kunder har det også fået branchen op på mærkerne, som spår om enden på Clevers abonnementsmodel.
Rapport25. april kl. 04:25

Onsdag i sidste uge fik mange elbilsejere sved på panden. Danmarks absolut største leverandør af ladeinfrastruktur, Clever, meddelte, at de lagde et ekstra tillæg på deres Unlimited-abonnement svarende til 50 procent af abonnementets normale pris. 

For de fleste kunder betyder det en stigning på 375 kr om måneden, hvilket betyder, at den månedlige udgift er steget fra 750 kr til 1.025 kr. 

Det har - naturligvis - vakt røster i branchen, hvor flere har påberåbt risikoen ved Clevers all-inclusive model, hvis elpriserne på et tidspunkt kom til at stige markant. Det har priserne som sagt gjort, og ifølge Ilyas Dogru, chefkonsulent hos FDM, ser vi nu også konsekvenserne af modellen. 

»Deres flat-rate model fungerer fint, når energipriserne er lave, som de har været de sidste to år, men når de er høje, er det ikke en gangbar forretning. Får vi vedvarende høje energipriser, er jeg i tvivl om denne forretningsmodels fremtid,« siger Ilyas Dogru fra FDM.

Få fuld adgang til MobilityTech

MobilityTech er for professionelle, der arbejder med transport og trafik. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske og digitale løsninger til at fremme effektiv, sikker og miljørigtig transport af personer og gods. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til MobilityTech
Alt indhold på MobilityTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.