Løsninger

Det svære valg: Er du på vej i konsulentfælden?

9. jun 2020 07:11

At finde den rigtige konsulent er langtfra ligetil, når virksomheden har brug for hjælp til digitalisering. Det kan koste ekstra tid og penge og ende med at være en virkelig dårlig erfaring frem for en berigelse. Lektor Annabeth Aagaard fra Aarhus Universitet giver tips til at undgå faldgruberne.

Newsec rekrutterer fortsat nye medarbejdere på trods af corona-krisen: Her er, hvad HR-afdelingen har lært

5. apr 2020 11:09

Hvordan sørger man for at holde gang i rekrutteringen, når de almindelige fysiske samtaler umuliggøres af corona-smitten? Digitale samtaler er naturligvis et værktøj, men det kan ikke stå alene, fortæller HR-konsulent Christina Lyngbye fra ejendomsforvaltningsselskabet Newsec. Hos ejendomsforvaltningsselskabet Newsec er man løbende på jagt efter nye medarbejdere. Der er gang i branchen, og det betyder, at HR-afdelingen med jævne mellemrum har nye annoncer slået op i jagten på de helt rigtige kandidater. Det kan den verserende corona-smitte ikke lave om på.

Mangel på robotfolk? Find dem i produktionen

10. sep 2019 11:49

Små og mellemstore industrivirksomheder mangler ofte kvalificeret arbejdskraft til automatisering. Men der er løsninger, hvis man leder de rigtige steder. En nylig rapport fra rådgivningsvirksomheden Damvad Analytics slog fast, at robotbranchen over de næste 5-10 år har brug for investeringer i uddannelser inden for robotter og automatisering.