Ingeniørens PRO-medier

Vi lever i en tid, hvor teknologier udvikler sig hurtigere end nogensinde.

I Ingeniørens Pro-medier kan du læse om, hvordan udviklingen - helt konkret - forandrer virksomheder og mennesker. Og lære af det.

Pro-medierne giver dig mulighed for at komme helt tæt på udvalgte brancher og læse om de nyeste erfaringer fra fagfolk på området.

Vi giver dig mere end nyhedsmediernes overordnede penselstrøg. Vi formidler viden fra mennesker, der er en del af udviklingen. Dem, for hvem AI, Big Data, Smart Grids og IoT ikke blot er buzzwords, men en håndgribelig virkelighed.

Vi skriver om de professionelle. Til de professionelle.

Pro-medierne giver dig viden om de nyeste teknologiske løsninger på tværs af fagområder, markeder og landegrænser. Og har særligt fokus på:

  • Tendenser: De teknologiske nybrud, der forandrer branchen.
  • Løsninger: Innovation, forskning og de nye måder at bruge teknologi på.
  • Rammevilkår: Vigtig viden om politik, afgifter, økonomi og investeringer.

Et abonnement på et af vores pro-medier giver dig adgang til tre ugentlige nyhedsbreve. To gange om ugen kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg og se navnenyheder og kalender. Hver fredag samler vi op på ugens begivenheder i branchen.

Vores pro-medier er:

DataTech: Mediet til professionelle, der arbejder med data og analytics. Her kan du følge danske virksomheder, kommuner og institutioners arbejde og strategier med at skabe mere værdi ud af data.

DigiTech: Her kan du læse om offentlig digitalisering og IT-projekter med fokus på udfordringer og løsninger, når en kompleks offentlig sektor skal udvikles og it-understøttes.

FacilityTech: Medie om renovering, drift og vedligehold af bygninger.

GridTech: Et redskab til de professionelle i energibranchen. Vi skriver om ny teknologi knyttet til elnettet. Her kan du læse om integrationen mellem forskellige energisystemer i omstillingen mod et CO2-neutralt og elektrificeret samfund.

MobilityTech: Stedet, hvor professionelle kan finde viden og inspiration om nye teknologiske og digitale løsninger til at sørge for den mest sikre, effektive og miljørigtige transport af personer og gods i byerne, på landet og på tværs af grænserne.

WaterTechHos WaterTech får professionelle viden om de nyeste teknologiske løsninger i vandsektoren fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling.

WasteTech: Mediet går bag om de største og mest spændende affaldsprojekter i kommunerne samt hos private virksomheder, og du bliver klædt på med den vigtigste viden på området.

Redaktør for DataTech: Magnus Boye, mab@ing.dk, tlf: 33265334  

Redaktør for DigiTech: Adam Fribo, adf@ing.dk, tlf: 20128274

Redaktør for FacilityTech: Ulrik Andersen, ula@ing.dk, tlf: 33265323
Redaktør for FacilityTech: Morten Munk Andersen, moa@ing.dk, tlf: 25449268

Redaktør for GridTech: Martin Bernth, mbe@ing.dk tlf: 20489417

Redaktør for MobilityTech: Christian Rantorp, cgr@ing.dk, tlf: 31479636

Redaktør for WaterTech: Michael Rothenborg, mir@ing.dk, tlf: 21894732

Redaktør for WasteTech: Simon Freiesleben, sfr@ing.dk, tlf: 28288148


Teamleder for abonnementssalg, Anders Hein, aah@ing.dk, tlf: 51904967