Ingeniørens PRO-medier

Vi lever i en tid, hvor teknologier udvikler sig hurtigere end nogensinde.

I Ingeniørens Pro-medier kan du læse om, hvordan udviklingen - helt konkret - forandrer virksomheder og mennesker. Og lærer af det.

Pro-medierne giver dig mulighed for at komme helt tæt på udvalgte brancher og læse om de nyeste erfaringer fra fagfolk på området.

Vi giver dig mere end nyhedsmediernes overordnede penselstrøg. Vi formidler viden fra mennesker, der er en del af udviklingen. Dem, for hvem AI, Big Data, Smart Grids og IoT ikke blot er buzzwords, men en håndgribelig virkelighed.

Vi skriver om de professionelle. Til de professionelle.

Pro-medierne giver dig viden om de nyeste teknologiske løsninger på tværs af fagområder, markeder og landegrænser. Og har særligt fokus på:

  • Tendenser: De teknologiske nybrud, der forandrer branchen.
  • Løsninger: Innovation, forskning og de nye måder at bruge teknologi på.
  • Rammevilkår: Vigtig viden om politik, afgifter, økonomi og investeringer.

Et abonnement på et af vores pro-medier giver dig adgang til tre ugentlige nyhedsbreve. To gange om ugen kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg og se navnenyheder og kalender. Hver fredag samler vi op på ugens begivenheder i branchen.

Vores pro-medier er:

 

BuildingTech: Ingeniørens medie BuildingTech er målrettet professionelle, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor.

CareTech: CareTech henvender sig til de professionelle brugere, beslutningstagere, udviklere og specialister, der arbejder med velfærdsteknologi i Danmark. Vi skriver om de digitale og teknologiske løsninger, som imødekommer det voksende behov for interventioner og hjælpemidler til sundhed, pleje, omsorg og selvhjulpenhed.

ComplianceTech: ComplianceTech er et medie til compliance-ansvarlige i danske virksomheder og offentlige myndigheder. Vi udgiver løsningsorienterede artikler om data compliance og konkrete værktøjer til, hvordan din organisation overholder reglerne og er compliant på den mest effektive måde - uanset om det handler om GDPR, cookies, NIS-loven eller ISO-standarder.

DataTech: Mediet til professionelle, der arbejder med data og analytics. Her kan du følge danske virksomheder, kommuner og institutioners arbejde og strategier med at skabe mere værdi ud af data.

DigiTech: Her kan du læse om offentlig digitalisering og IT-projekter med fokus på udfordringer og løsninger, når en kompleks offentlig sektor skal udvikles og it-understøttes.

EduTech: EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi.

GridTech: Et redskab til de professionelle i energibranchen. Vi skriver om ny teknologi knyttet til elnettet. Her kan du læse om integrationen mellem forskellige energisystemer i omstillingen mod et CO2-neutralt og elektrificeret samfund.

MobilityTech: Stedet, hvor professionelle kan finde viden og inspiration om nye teknologiske og digitale løsninger til at sørge for den mest sikre, effektive og miljørigtige transport af personer og gods i byerne, på landet og på tværs af grænserne.

Tech Management: Her bliver du klædt på til stærk ledelse i den teknologiske transformation. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv..

WaterTechHos WaterTech får professionelle viden om de nyeste teknologiske løsninger i vandsektoren fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling.

WasteTech: Mediet går bag om de største og mest spændende affaldsprojekter i kommunerne samt hos private virksomheder, og du bliver klædt på med den vigtigste viden på området.

 

Kontakt:

 

Redaktør for BuildingTech: Ulrik Andersen, ula@ing.dk, tlf: 33265323

Redaktør for CareTech: Marianne Fajstrup, mfa@ing.dk, tlf: 53633035

Redaktør for ComplianceTech: Louise Olifent, lou@ing.dk, tlf: 53633035

Redaktør for DataTech: Therese Moreaumab@ing.dk, tlf: 33265334  

Redaktør for DigiTech: Christoffer Elmann Ranhauge, cer@ing.dk, tlf: 31383834

Redaktør for GridTech: Morten Madsen, mma@ing.dk, tlf: 28252085

Redaktør for MobilityTech: Christian Rantorp, cgr@ing.dk, tlf: 31479636

Redaktør for WaterTech: Michael Rothenborg, mir@ing.dk, tlf: 21894732

Redaktør for WasteTech: Simon Freiesleben, sfr@ing.dk, tlf: 28288148


Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 21941974.