Om IndustryTech

Ingeniørens nye medie IndustryTech er målrettet professionelle i industri- og produktionsvirksomheder, der vil ride forrest på udviklingen mod en mere digitaliseret og automatiseret forretning.

Udviklingen har flere navne, såsom Industri 4.0 eller Den Fjerde Industrielle Revolution, og overalt oplever medarbejdere, at robotter, digitalisering, big data og nye produktionsprocesser er en voksende del af dagligdagen. På IndustryTech holder vi dig opdateret på den udvikling.

Vi skriver til dig på fabriksgulvet, dig i udviklingsafdelingen og dig i ledelsen. Vi skriver til alle jer, der står midt i udviklingen, og skal få det hele til at spille. IndustryTech bringer jer erfaringer fra virksomheder i Danmark og udlandet, så I kan få inspiration til teknologiske løsninger og værktøjer, der kan udvikle jeres forretning.

Vi har fokus på:

  • Tendenser: De teknologiske nybrud, der forandrer branchen.

  • Løsninger: Innovation, forskning og nye måder at bruge teknologi på.

  • Rammevilkår: Politiske initiativer, økonomi og investeringer.

IndustryTech giver dig tre ugentlige nyhedsbreve. To gange om ugen kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg og se navnenyheder og kalender. Hver fredag samler vi op på ugens begivenheder inden for industri og produktion.

Redaktør: Bjørn Godske, bg@ing.dk, tlf: 3326 5352/2284 0841

Teamleder for abonnementssalg: Anders Hein, aah@ing.dk, tlf: 5190 4967

Kontakt IndustryTech

IndustryTech skriver især om:

Ansatte på Tech

Bjørn Godske
Bjørn Godske, Journalist

Journalist og ingeniør. Har skrevet om teknologi og produktion siden 2001 og tidligere arbejdet med planlægning i energisektoren. Har især fokus på Industri 4.0, robotter, 3D-print, transportmidler, energisystemer og anden ny teknologi.

Thumbnail
Anders Hein, Teamleder

Teamleder i abonnementssalg af Teknologiens Mediehus' nichemedier. Uddannet cand.merc.(kom.) fra CBS og har siden 2010 haft erfaring med salg og markedsføring af nichemedier.