Alle kommende events

Robotkode i skyen, 2018

access_time13. dec 15:00
place Teknologisk Institut, Forskerparken 10F, 5230 Odense M, Danmark

Udfordringer ved at udbrede fleksible robotter i industrien er at gøre avanceret funktionalitet let tilgængelige for brugerne. Det kan blandt andet gøres ved at lægge avancerede beregninger, som for eksempel baneplanlægning, op i skyen, så brugeren får nemmere adgang til ny og øget funktionalitet, der kan anvendes direkte i produktionen. Teknologisk Institut præsenteres og diskuteres resultaterne fra projektet "Cloud Services til Fleksible Robotter", som Teknologisk Institut har gennemført i samarbejde med Aarhus Universitet og virksomhederne Purifi Transducer Technology, Technicon og HappTec

Industri 4.0 - Fremtidens Intelligent Industri

access_time24. jan 08:30
place IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København, Danmark

Industri 4.0 sætter fokus på produktionsindustrien og dens leverandører, og på hvordan værktøjer og teknologier til den såkaldte ”fjerde industrielle revolution”, vil rulle ind over os i de nærmeste år. I kølvandet vil meget ændre sig; logistik, størrelser og placering af produktionsenheder, hvordan processer lægges til rette, seriestørrelser osv. Hør bl.a. mere om, hvordan Industri 4.0 har gjort det muligt at spare energi, lette arbejdsgange og processer samt optimere service og fejlfinding.

FinTech Disruption Summit

access_time28. feb 09:30
place SingularityU Nordic, Titangade 11, 2200 Copenhagen, Danmark

Formålet med konferencen er at informere og inspirere deltagerne om nye muligheder med blockchain teknologi og især om værdipapirer og aktiver på blockchain indenfor den finansielle sektor. Firmaer kan nu udstede værdipapirer på blockchain med egenskaber som enten aktier eller obligationer for at rejse kapital (via en STO – en “security token offering”) som alternativ til en IPO. Store etablerede selskaber kan rejse kapital på denne måde – eller “tokenize” deres eksisterende aktier.

Scandinavian Coating 2019

access_time20. mar 09:00
place Halmtorvet 11, 1700 København, Danmark

Den 20.-21. marts slår Øksnehallen i København dørene op for Scandinavian Coating, Nordens største mødested for hele den nordiske overfladebehandlingsbranche. Messen afholdes for femte gang, og den har udviklet sig til et etableret koncept med en udstilling, som viser markedets seneste produktnyheder og et interessant konferenceprogram. Overfladebehandlingsbranchen mødes i to dage for at se på produktnyheder, deltage i seminarer og netværke.

Smart Industry Forum 2019

access_time21. maj 09:00
place København, Danmark

Reserver dagene d.21-22.maj 2019, når Smart Industry Forum afholder en konference der vil udforske nyeste trends og potentiale indenfor Smart Industri. Mere info følger, når arrangementet er tættere på.