Alle kommende events

Brug AI og Machine learning til at forstå og forudsige dine kunders adfærd

access_time27. feb 08:30
place 2750, Lautrupvang 8, 2750 Ballerup, Danmark

Machine Learning og kunstig intelligens er ikke længere bare hype. Det er et værktøj, der for eksempel kan hjælpe dig med at give dine kunder individualiserede og relevante tilbud – og dermed øge både salg og kundetilfredshed. Alle etablerede virksomheder kan drage fordel af Machine Learning uden at skulle lave om på forretningsmodellen eller produkterne. Machine Learning muliggør automatiseringen af gentagende og tidskrævende opgaver og kan give ny viden om forbrugeradfærd gennem forudsigelser. Det kan føre til besparelser og større overskud.

Når robotter & kunstig intelligens tager over i produktionen

access_time27. feb 16:45
place Ey Huset, Værkmestergade 25, 8000 Aarhus, Danmark

På dette gå hjem-møde får du indsigt i hvordan den fremtidige produktion muligheder kunne være, ved udnyttelse at mulighederne for simulering af processerne i produktionen, og herved mulighed for hurtig at overgå til en anden produktion. Program: Kl. 16:45 Kaffe/te Kl. 17:00 Indledning og dagens program v/ Keld Olsen, IDA Mechanical Kl. 17:05 Maskiner kompenserer selv for slitage v/ Dimitrios Papageorgiou, Postdoc, DTU Elektro (Indlæg er på Engelsk) Kl. 17:50 Fremtidens produktion er digital v/ Søren Jakobsen, Siemens A/S Kl.

FinTech Disruption Summit

access_time28. feb 09:30
place SingularityU Nordic, Titangade 11, 2200 Copenhagen, Danmark

Formålet med konferencen er at informere og inspirere deltagerne om nye muligheder med blockchain teknologi og især om værdipapirer og aktiver på blockchain indenfor den finansielle sektor. Firmaer kan nu udstede værdipapirer på blockchain med egenskaber som enten aktier eller obligationer for at rejse kapital (via en STO – en “security token offering”) som alternativ til en IPO. Store etablerede selskaber kan rejse kapital på denne måde – eller “tokenize” deres eksisterende aktier.

Fremtidens Generation 3D Metalprint & Demonstration

access_time19. mar 16:45
place Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, Danmark

Danske små og mellemstore virksomheder bruger hovedsageligt 3D print til prototyper, men der er store gevinster i at bruge 3D print i selve produktionen. 3D-print vil åbne for mere fleksibel, effektiv og miljøvenlige produktion, men danske virksomheder er langt fra at have implementeret teknologien. Er det manglende viden? Er det en træg fremstillingsindustri?

Scandinavian Coating 2019

access_time20. mar 09:00
place Halmtorvet 11, 1700 København, Danmark

Den 20.-21. marts slår Øksnehallen i København dørene op for Scandinavian Coating, Nordens største mødested for hele den nordiske overfladebehandlingsbranche. Messen afholdes for femte gang, og den har udviklet sig til et etableret koncept med en udstilling, som viser markedets seneste produktnyheder og et interessant konferenceprogram. Overfladebehandlingsbranchen mødes i to dage for at se på produktnyheder, deltage i seminarer og netværke.