Brug AI og Machine learning til at forstå og forudsige dine kunders adfærd

Body

Machine Learning og kunstig intelligens er ikke længere bare hype. Det er et værktøj, der for eksempel kan hjælpe dig med at give dine kunder individualiserede og relevante tilbud – og dermed øge både salg og kundetilfredshed.
 

Alle etablerede virksomheder kan drage fordel af Machine Learning uden at skulle lave om på forretningsmodellen eller produkterne. Machine Learning muliggør automatiseringen af gentagende og tidskrævende opgaver og kan give ny viden om forbrugeradfærd gennem forudsigelser. Det kan føre til besparelser og større overskud. Den afgørende tekniske forudsætning for at kunne arbejde med Machine Learning er data, og det har de fleste virksomheder mere end nok af. Det, der afholder mange fra at bruge Machine Learning og kunstig intelligens, er mangel på inspiration til, hvordan de kan gøre brug af forudsigelser og automatisering.

 

Derfor afholder Computerworld denne spændende konference om predictive business analytics den 27/2 hvor du kan få mere af vide om konkrete eksempler og løsninger samt få inspiration til hvordan du kommer i gang.

 

Læs mere
Tilføj til kalender2019-02-27 08:30:002019-02-27 15:05:00Title Machine Learning og kunstig intelligens er ikke længere bare hype. Det er et værktøj, der for eksempel kan hjælpe dig med at give dine kunder individualiserede og relevante tilbud – og dermed øge både salg og kundetilfredshed.   Alle etablerede virksomheder kan drage fordel af Machine Learning uden at skulle lave om på forretningsmodellen eller produkterne. Machine Learning muliggør automatiseringen af gentagende og tidskrævende opgaver og kan give ny viden om forbrugeradfærd gennem forudsigelser. Det kan føre til besparelser og større overskud. Den afgørende tekniske forudsætning for at kunne arbejde med Machine Learning er data, og det har de fleste virksomheder mere end nok af. Det, der afholder mange fra at bruge Machine Learning og kunstig intelligens, er mangel på inspiration til, hvordan de kan gøre brug af forudsigelser og automatisering.   Derfor afholder Computerworld denne spændende konference om predictive business analytics den 27/2 hvor du kan få mere af vide om konkrete eksempler og løsninger samt få inspiration til hvordan du kommer i gang.   2750, Lautrupvang 8, 2750 Ballerup, Danmark Europe/Copenhagenpublic