Bramidan har udviklet IoT-løsningen Bra-In til sine balle-pressere og komprimatorer.
Bramidan har udviklet IoT-løsningen Bra-In til sine balle-pressere og komprimatorer.

Foto : Bramidan

Industrien bliver den nye servicesektor

Dataopsamling vender op og ned på produktionsvirksomhederne, og produktsalg bliver til serviceleverancer, lyder det fra Force Technology. Det vil påvirke alt fra udviklingsarbejde til selvforståelse.
Kunden har altid ret. Sådan var indstillingen blandt butiksansatte engang, og sådan burde enhver klog virksomhedsleder tænke. Forstår man ikke sin kundes behov, er det noget nær umuligt at få succes. I særdeleshed hvis man som produktionsvirksomhed vil integrere serviceydelser i sine kerneprodukter.
Vil du have fuld adgang til IndustryTech?

IndustryTech er for professionelle i industri- og produktionsvirksomheder. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske løsninger, så du kan navigere i en digital og automatiseret virkelighed.

Fakta: Starthjælp til 120 danske virksomheder

Projektet Servitize.dk skal hjælpe mindre, danske produktionsvirksomheder i gang med at udvide deres forretning med produktrelaterede serviceydelser.

I alt 120 virksomheder kan komme med i projektet; hver case tager fat i den enkelte virksomheds konkrete behov, udfordringer og potentiale. Interesserede virksomheder kan ansøge om at deltage Industriens Fond har bevilget i alt 29 millioner kroner over fire år fra 2019-2022.

De øvrige partnere er Force Technology, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet.

Læs mere på servitize.dk