3D print styrker innovation i danske virksomheder

3D print er ikke blot et nyt værktøj i produktion eller i udviklingsafdelingen. På sigt kan teknologien ændre hele den måde, virksomheder skaber værdi for kunderne.
25 % af de danske fremstillingsvirksomheder bruger 3D print. Det viser Dansk AM Hubs årlige rapport om danske virksomheders brug af AM /3D print. Når 3D print kommer ind i virksomhederne er det ikke kun produktionen af en komponent eller et støtteværktøj, der ændrer sig. 3D print giver mange virksomheder et helt nyt mind-set. Et mind-set, der er udviklingsorienteret.
Vil du have fuld adgang til IndustryTech?

IndustryTech er for professionelle i industri- og produktionsvirksomheder. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske løsninger, så du kan navigere i en digital og automatiseret virkelighed.

Om Dansk AM Hub

Dansk AM Hub laver forskellige virksomhedsprogrammer for at fremme brugen af Additive Manufacturing /3D print i danske virksomheder. Det er muligt at deltage i de forskellige programmer, som går fra at låne en printer i en måned, til workshops med fokus på forretningsmodeller til mentorforløb m.v.

Dansk AM Hub er initieret og udviklet af Industriens Fond.