OM GRIDTECH

Vi lever midt i en tid, hvor elektrificeringen og digitaliseringen af energisektoren er i fuld gang. Omstillingen sker nu, og det går stærkt.

Ny viden bliver lynhurtig til gammel viden, og det er nødvendigt at være på forkant med de teknologiske tendenser og løsninger.

GridTech er et redskab til de professionelle i energibranchen, der vil holde sig opdateret om ny teknologi knyttet til elnettet.

Vi skriver især om integrationen mellem forskellige energisystemer i omstillingen af energiinfrastrukturen mod et CO2-neutralt og elektrificeret samfund baseret på vedvarende energi.

GridTech kommer med tre ugentlige nyhedsbreve. Tirsdag og torsdag kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg og se navnenyheder og kalender. Hver fredag samler vi op på ugens begivenheder i energi- og elsektoren.

 

Vi har fokus på:

  • Tendenser: De teknologiske nybrud, der forandrer branchen.
  • Løsninger: Innovation, forskning og de nye måder at bruge teknologi på.
  • Rammevilkår: Vigtig viden om politik, afgifter, økonomi og investeringer.

GridTech hjælper dig i en fælles mission om at bruge teknologien til at skabe en mere bæredygtig verden fuld af udfoldelsesmuligheder.

 

Redaktør, Henrik Munksgaard, hem@ing.dk, tlf: 60201924

Teamleder for abonnementssalg, Anders Hein, aah@ing.dk, tlf: 51904967

Kontakt GridTech

GridTech skriver især om:
ansatte på gridtech
Thumbnail

Redaktør på GridTech og WaterTech, med mangeårig journalistisk erfaring og et solidt kendskab til energi- og forsyningssektoren og rådgiverbranchen.

Thumbnail
Mads Lorenzen, Journalist

Journalist på GridTech og WaterTech. Tidligere erfaring med it- og techjournalistik hos Teknologiens Mediehus.

Thumbnail
Anders Hein, Teamleder

Teamleder i abonnementssalg af Teknologiens Mediehus' nichemedier. Uddannet cand.merc.(kom.) fra CBS og har siden 2010 haft erfaring med salg og markedsføring af nichemedier.