OM GRIDTECH
OM GRIDTECH

Ingeniørens PRO-medie GridTech er målrettet professionelle, der arbejder med elektrificering og integration af energiformerne i energisektoren.

Verden er i gang med en kolossal omstilling fra fossile brændsler til vedvarende energi. Stigende mængder grøn strøm skal erstatte olie, kul, naturgas og - senere - biomasse til almindeligt elforbrug, transport, opvarmning og i industriens processer.

At skifte styrbare, fossile brændsler ud med el fra ustyrlige vedvarende energikilder stiller nye krav til styring af elnettet og til dem, der forbruger strømmen. Men det giver også nye muligheder for el-distributionsselskaberne, handelsselskaber, fjernvarmeselskaber med mere og skaber basis for nye konverterings- og lagringsteknologier, der skal have den rigtige plads i energisystemet.

Gridtech er et redskab til de professionelle i energibranchen, der vil holde sig opdateret om ny teknologi knyttet til elnettet. Vi sætter fokus på energisektorens omstillingsproces med udgangspunkt i elsystemet og bringer både de bitre og gode erfaringer, aktørerne gør sig undervejs. Vi holder dig også orienteret om nye, politiske rammevilkår, der får betydning for den tekniske omstilling ude i systemet.

GridTech kommer med tre ugentlige nyhedsbreve. Tirsdag og torsdag kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg og se navnenyheder og kalender. Hver fredag samler vi op på ugens begivenheder i energi-sektoren.

Vi har fokus på:

  • Tendenser: De teknologiske nybrud, der forandrer branchen.
  • Løsninger: Innovation, forskning og de nye måder at bruge teknologi på.
  • Rammevilkår: Vigtig viden om politik, afgifter, økonomi og investeringer.

GridTech hjælper dig i en fælles mission om at bruge teknologien til at skabe en mere bæredygtig verden fuld af udfoldelsesmuligheder.

 

Redaktør Martin Bernth, mbe@ing.dk

Teamleder for abonnementssalg, Anders Hein, aah@ing.dk, tlf: 51904967

Kontakt GridTech
 

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.

 

GridTech skriver især om:

Ansatte på Tech

Martin Bernth CV
Martin Bernth, Redaktør

Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Har i flere år har dækket de teknologier, der skal drive den grønne omstilling. Har også tidligere skrevet om energi for Ingeniøren

Thumbnail
Anders Hein, Teamleder

Teamleder i abonnementssalg af Teknologiens Mediehus' nichemedier. Uddannet cand.merc.(kom.) fra CBS og har siden 2010 haft erfaring med salg og markedsføring af nichemedier.