OM GRIDTECH

Ingeniørens PRO-medie GridTech er målrettet professionelle, der arbejder med elektrificering og integration af energiformerne i energisektoren.

Verden er i gang med en kolossal omstilling fra fossile brændsler til vedvarende energi. Stigende mængder grøn energi skal erstatte olie, kul, naturgas og – senere – biomasse til almindeligt elforbrug, transport, opvarmning og i industriens processer.

At skifte styrbare, fossile brændsler ud med el fra ustyrlige vedvarende energikilder stiller nye krav til styring og balancering af elnettet og til dem, der forbruger strømmen. Denne omstilling sker i høj grad lokalt og giver nye muligheder for el-distributionsselskaberne, handelsselskaber, fjernvarmeselskaber med mere og skaber basis for nye konverterings- og lagringsteknologier, der skal have den rigtige plads i energisystemet.

GridTech er et redskab til de professionelle i energibranchen, der vil holde sig opdateret om ny teknologi knyttet til elnettet. Vi sætter fokus på energisektorens omstillingsproces med udgangspunkt i elsystemet og bringer både de bitre og gode erfaringer, aktørerne gør sig undervejs. Vi holder dig også orienteret om nye, politiske rammevilkår, der får betydning for den tekniske omstilling ude i systemet.

GridTech kommer med to ugentlige nyhedsbreve, hvor du tirsdag og fredag kan læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg, kortere branchenyheder og kalenderstof.

Vi har fokus på:

  • Tendenser: De teknologiske nybrud, der forandrer branchen.
  • Løsninger: Innovation, forskning og de nye måder at bruge teknologi på.
  • Rammevilkår: Vigtig viden om politik, afgifter, økonomi og investeringer.

GridTech hjælper dig i en fælles mission om at bruge teknologien til at skabe en mere bæredygtig verden fuld af udfoldelsesmuligheder.

 

Redaktør, Morten Madsen, mma@ing.dk. tlf./signal: 2825 2085

Abonnement, bestil prøveabonnement her eller kontakt salgsafdelingen på pro@ing.dk eller tlf: 2194 1974

Synspunkter, vidensindlæg og øvrig debat sendes til pro-sekretariat@ing.dk Se tips og tricks til synspunkter her.

 

FAQ: 
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.