Alle kommende events

Kom til SMV DAGEN 2020

access_time27. jan 09:30
place Værkmestergade 2, 8000 Aarhus, Danmark

Hvordan kan din virksomhed bruge den grønne omstilling som afsæt for udvikling og vækst? Svaret på dét spørgsmål søger vi i fællesskab på SMV DAGEN mandag den 27. januar 2020. Her får du bud på svar fra eksperter og virksomhedsledere. Du får inspiration fra dem, der kender tendenser og trends på markedet og i samfundet. Og du får mulighed for selv at gå konkret til værks og begynde at finde svarene for DIN virksomhed. Fællesnævneren for det hele er de strategiske beslutninger, du skal træffe om din virksomheds fremtid i lyset af den grønne omstilling.

Generalforsamling og årsmøde i Intelligent Energi

access_time29. jan 10:00
place Snorresgade 22, 2300 København, Danmark

Den 29. januar 2020 afholdes generalforsamling og årsmøde i Intelligent Energi. Generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer af iEnergi, mens årsmødet er åbent for alle interesserede. Igen i år danner Mogens Dahl Koncertsal ramme for mødet. Generalforsamling: Dagsorden udsendes senest tre uger før generalforsamlingen, hvor der er valg til bestyrelsen. Der vil blive udsendt et nyhedsbrev med de opstillede kandidater ca.

Temadag: Hvordan får vi el ind i fjernvarmen?

access_time30. jan 09:00
place Merkurvej 7, 6000 Kolding, Danmark

Grøn Energi og Dansk Energi inviterer til temadag, hvor vi sætter fokus på, hvad elektrificering af fjernvarmesektoren betyder for både eldistributionsselskaberne og fjernvarmeselskaberne. Mange fjernvarmeselskaber går i disse år fra at være elproducent til elforbruger. Hvad betyder det for distributionsselskaberne, og hvilke udfordringer giver det fjernvarmeselskaberne?

Er nye former for A-kraft løsningen på verdens energi problemer?

access_time30. jan 17:00
place Kalvebod Brygge 31, 1560 København, Danmark

Beskrivelse Vedvarende energi gør det ikke alene. Er atomkraft en forudsætning for, at energiomstillingen kan lykkes? Program 17:00 Velkommen v/IDA Energi 17:10 Er nye former for A-kraft løsningen på verdens energi problemer? v/ Bent Lauritzen, afdelingschef, DTU Center for Nukleare Teknologier (NUTECH) 17:50 Sandwich og networking 18:15 Bæredygtige atomreaktorer baseret på flydende saltsmelte (MSR) v/COO, PhD.

Temadag om samarbejder mellem industrivirksomheder og fjernvarmeselskaber

access_time3. feb 09:00
place Merkurvej 7, 6000 Kolding, Danmark

Inspirationskataloget kommer med en gennemgang af 10 forskellige cases om overskudsvarme og vil være en hjælp til begge parter i et overskudsvarmeprojekt. Kataloget er udarbejdet af Grøn Energi i samarbejde med Rambøll. På temadagen får du et overblik over nogle af alle de gode cases fra kataloget og hører fra de konkrete aktører selv. Du får også mulighed for at blive opdateret på det seneste om overskudsvarmeafgiften samt hvilke forskellige forretningsmodeller, der findes mellem industrivirksomheder og fjernvarmeselskaber.