Alle kommende events

Nye vinde over Europa

access_time28. jan 10:00
place Vodroffsvej 59, 1900 Frederiksberg, Danmark
Dansk Energi

Vær med, når Dansk Energi inviterer til webinar med Morten Helveg Petersen, der er nyudnævnt ordfører for havvind i Europa-Parlamentet, og topchefer fra Ørsted, Vestas og Copenhagen Infrastructure Partners. Mød Morten Helveg Petersen, medlem af Europa-Parlamentet for Radikale Venstre, og hør om hans ambitioner som nyudnævnt ordfører for havvind i EU-parlamentet – og om potentialet for både EU og Danmark. Ulrik Stridbæk, chef for Regulatory Affairs hos Ørsted, Kresten Ørnbjerg, Head of Global Public Affairs hos Vestas, og Thomas Dalsgaard, Senior Advisor i Copenhagen Infrastructure Partners v

Webinar: FÅ SUCCES MED DATA TIL FREMME AF ENERGIEFFEKTIVISERING

access_time4. feb 09:30
Energiforum Danmark

4. februar 2021, kl. 9.30 - 16.00 Få succes med data til fremme af energieffektivisering - Gode råd og erfaringer fra 21 tilskudsprojekter. Effektiv bygningsdrift, godt indeklima og lavt CO2-aftryk. Intelligent udnyttelse af bygnings- og energidata er genvejen til mange mål, og mulighederne bliver stadig flere, bedre og billigere. Er det så nemt, som det lyder? Og hvordan kommer man i gang? Vær med når Energistyrelsen den 4.

Webseminar Nordisk netudvikling mod et klimaneutralt energisystem

access_time10. feb 09:00

De fire nordiske systemoperatører Energinet, Fingrid, Statnett og Svenska kraftnät har i efteråret 2020 startet projektet Nordic Grid Development Perspective 2021 (Nordic Grid Development Perspective 2021). En vigtig del af projektet er at skabe et fælles nordisk scenario, "Klimaneutral Norden". Interessenter opfordres til at give deres synspunkter om det nordiske scenario. Det klimaneutrale nordiske scenario præsenterer en vej til et kuldioxidfrit nordisk elsystem.

Webinar: Nordisk Netudvikling - mod et klimaneutralt energisystem

access_time10. feb 09:00
place Sturegatan 1, 172 24 Sundbyberg, Sverige

Det klimaneutrale nordiske scenarie viser vejen til et nordisk CO2-frit elsystem. Et system, der vil blive udviklet i årene fra 2030 til 2040 med målet af være klimaneutralt i 2050. De nordiske systemoperatører arrangerer dette fælles webinar om det nordiske projekt. Læs mere her.