Alle kommende events

Clean Energy Finance Europe 2018

access_time5. sep 08:00
place Frankfurt

Det er tredje gang at Clean Energy Finance Europe afholdes, og igen i år skal det finansielle marked inden for grøn energi drøftes. Derudover vil nye trends og teknologier også blive inddraget i debatten, alt sammen for at ruste deltagerne bedre til fremtidens marked for grøn energi.

Fremtidens biomassefyrede kraftværker, elnetbalancering ved indfangning af CO2 fra produktionen

access_time19. sep 16:45
place Aarhus

Arrangementet giver et indblik i hvordan et biomassefyret kraftværk fungerer, og så kommer Søren Knudsen Kær, professor ved Aalborg Universitet, og fremlægger sit projekt Cryogenic Carbon Capture and Use. Projektets formål er at indfange CO2 ved at køle røggassen ned til minus 120-150 grader, hvilket gør det muligt at isolere CO2. CO2'en kan derefter enten genbruges i andre sammenhænge, eller langtidslagres i beton til byggeri.

Wind Energy Hamburg 2018

access_time25. sep 09:00

En af de absolut største messer i verden indenfor både on- og off-shore vindenergi. 1.400 udstillere og 500 talere fra hele verden forventes at stille op i de ni haller i Hamborg.

Introduktion til elmarkedet

access_time27. sep 09:00
place Frederiksberg
Dansk Energi

Dansk Energi arrangerer et étdags kursus for folk, der er nye i energibranchen. På dagen vil kursisterne få en grundig introduktion til, hvordan det danske elmarked er skruet sammen. Målet er, at kursisterne ubesværet kan tale med om følgende emner: Det danske energisystem Det nordiske engrosmarked Detailmarkedet for el Konkurrence og marked Aktuelle forandringer og udfordringer