Alle kommende events

Varmeanlæg fra A til Z

access_time28. okt 13:00
place Borupvang 3, 2750 Ballerup, Danmark

Kurset afholdes på onsdage den 28. oktober, den 4. 11., 18., 25. november samt den 2. december 2020. Alle dage kl. 13:00 – 16:30. Har du styr på varmen? Bygger du stadig varmeanlæg, som man har gjort siden 60’erne og 70’erne? Så er det tid til at se på, om nutidens krav bliver tilgodeset. Krav fra brugerne til komfort, krav til energieffektivitet og krav fra kollektive eller vedvarende forsyninger betyder, at det bliver stadig mere kompliceret at sikre optimal funktion af varmeanlægget.

Køleanlæg og varmepumper

access_time5. nov 09:00
place Borupvang 3, 2750 Ballerup, Danmark

Kurset afholdes over 2 dage den 5. november og den 26. november 2020. Køle- og varmepumpeanlæg er en stor del af de udfordringer, som bygge-, industri- og fjernvarmesektoren møder i forbindelse med den grønne omstilling i forhold til vedvarende energi.

Indregulering af vand- og varmeanlæg -“teori og praksis”-Vejle

access_time17. nov 08:30
place Sanatorievej 26, 7140 Stouby, Danmark

Formål Med øget opmærksomhed på driftsøkonomi og miljøbelastninger er det vigtigt, at alle anlægstyper er trimmet til optimeret drift, det gælder således all typer af vandbårne VVS anlæg. Kurset har til formål at give dig indsigt i de lovmæssige krav til indregulering, i varme-, køle- og brugsvandsanlæg.

Vindmøller i egen installation

access_time17. nov 09:00
place Fredericia

Kom til temadagen 'vindmøller i egen installation', hvor vi sætter fokus på vindmøller og ser på mulighederne og barriererne ved at tilslutte både små og store anlæg i egen installation. Nogle af problemstillinger som vil blive berørt ved denne temadag er bl.a. hvordan får man elforbruget fra vindmøller og -parker fritaget for afgifter, når de placeres i egen installation? Hvilket regelgrundlag skal opfyldes, når man vil ændre installationen på et eksisterende projekt?