Alle kommende events

Green Opportunities in Indonesia

access_time26. okt 08:30
place Amaliegade 44, København, Danmark
Dansk Industri, Energistyrelsen

Sammen med Energistyrelsen og Udenrigsministeriet inviterer DI Energi til morgenmøde under titlen "Green Opportunities in Indonesia - Results and Challenges in Promoting Renewable Energy". Mødet ser på muligheder og erfaringer for danske virksomheder i Indonesiens grønne vækst og omstilling, som Danmark gennem ti år har støttet og samarbejdet om. Arrangementet finder sted i Energistyrelsens lokaler i København.

Netværksmøde i Energinetværket

access_time29. okt 13:00
place Industriens Hus H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V
Energistyrelsen, Dansk Industri, Velux, Dansk Energirådgivning

"Bliv klogere på de reviderede direktiver, der sætter dagsordenen for fremtidens energieffektivitet. Hvad betyder direktiverne for den danske lovgivning efter 2020, og hvilke nye eksportmuligheder giver det danske virksomheder?" Sådan lyder oplægget til netværksmødet i DI Energis Energinetværk den 29. oktober. Temaet for mødet er en gennemgang af energieffektivitetsdirektivet og bygningsdirektivet og de effekter, som de kommer til at få på dansk lovgivning fra 2020 og frem. Talerne kommer blandt andet fra Energistyrelsen, Velux, Europa-Parlamentet, Energi-.

Wind Energy Denmark 2018

access_time30. okt 08:30
place Hedensted

Wind Energy Denmark 2018 vil samle fagfolk fra fra både Danmark og den internationale vindindustri. Der vil blive præsenteret og diskuteret, hvorfor Danmark er frontløber og en supermagt indenfor vindenergi. Temaer for kongressen er: Industrialization & standardization Grid systems Integration & infrastructure Operation & maintenance Next generation technologies

Vindtræf 2018

access_time1. nov 08:45
place Risø DTU, Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde, Danmark
Danmarks Vindmølleforening

Danmarks Vindmølleforening arrangerer heldagsarrangement med Vindtræf 2018 ved Risø DTU i Roskilde.

Nordiske TSO'ers stakeholder seminar

access_time7. nov 10:00
place Radisson Blu Arlandia, Kabinvägen 3, 190 60 Stockholm-Arlanda, Sverige
Energinet

De nordiske TSO'er afholder et stakeholder-seminar om den nye nordiske balanceringsmodel den 7. november 2018 på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm Arlanda, fra 10:00-15:00. I marts i år underskrev de nordiske TSO'er en samarbejdsaftale om udvikling af en ny nordisk balancemodel. Aftalen var et stort skridt fremad for udviklingen af et effektivt elmarked, der sikrer forsyningssikkerheden. Udviklingen af den nye balancemodel er allerede i gang, og nu vil de systemansvarlige virksomheder gerne præsentere den aktuelle plan for udvikling, implementering og involvering af interessenter.