Alle kommende events

AFLYST - Temadag: Vindens værdi frem mod 2030

access_time16. apr 09:30
place Fredericia

Hvordan udnytter vindenergien mulighederne i elmarkedet lige nu, og hvad sker der i markedet for specialregulering? Hør mere om dette og meget mere på temadagen om vindens værdi. På temadagen sætter Wind Denmark fokus på vindens værdi frem mod 2030, og hvordan vindenergi afsættes i et elmarkedet baseret på vind og sol. Frem mod 2030 forventes en fortsat og forøget udbygning med vindenergi i elsystemet og elektrificering af samfundet, og vindens værdi skal defineres indenfor nye rammer.

Indregulering af vand- og varmeanlæg -“teori og praksis”- Ballerup

access_time21. apr 08:30
place Borupvang 3, 2750 Ballerup, Danmark

Formål Med øget opmærksomhed på driftsøkonomi og miljøbelastninger er det vigtigt, at alle anlægstyper er trimmet til optimeret drift, det gælder således all typer af vandbårne VVS anlæg. Kurset har til formål at give dig indsigt i de lovmæssige krav til indregulering, i varme-, køle- og brugsvandsanlæg.

NY DATO FØLGER - Energikonference Esbjerg 2020

access_time27. apr 09:30
place Esbjerg

Energikonferencen var planlagt den 27. april 2020, men er udskudt indtil videre pga. Corona / COVID-19 Hvordan ser fremtidens energi ud? Dansk Fjernvarme inviterer i samarbejde med Maskinmestrenes Forening til den årlige energikonference i Esbjerg. Dansk Fjernvarme og Maskinmestrenes Forening afholder for syvende gang landets vigtigste energikonference uden for hovedstadsområdet. Energikonferencen tegner årligt de energipolitiske tendenser og mål – og tager pulsen på energipolitikken sammen med politikere, eksperter og virksomheder.

Sektorkobling mellem grøn energiproduktion og energieffektive industrielle processer

access_time29. apr 10:00
place Svinninge

Intelligent Energi inviterer til møde om sektorkobling og energieffektive industrielle processer, hvor vi sætter fokus på eksisterende viden, CO2-udledning og omstillingsmuligheder. Industrien er en af de store energiforbrugere, og derfor er der også meget at vinde på klimakontoen, hvis man kan gennemføre de rigtige omlægninger i forbindelse med de industrielle processer.

Den nye gassikkerhedslov – Ballerup

access_time7. maj 08:00
place Borupvang 3, 2750 Ballerup, Danmark

Formål På kurset får du præcist overblik over, hvad den nye gassikkerhedslov betyder for dig, som projekterer eller installerer gasinstallationer. Det er nemlig vigtigt, at du kender reglerne, så du kan udføre dit arbejde og vejlede dine kunder i overensstemmelse med loven og dens bekendtgørelser. Gassikkerhedsloven skal overholdes, fordi den handler om at opretholde den nødvendige sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel. Indhold Den nye gassikkerhedslov dækker over lov om sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel. Den nye Gassikkerhedslov fra den 21.