Alle kommende events

Global Offshore Wind 2018

access_time19. jun 08:00
place Manchester

Brancheforeningen RenewableUK afholder i juni en stor konference og messe om den seneste teknologi inden for off-shore vindenergi, energilagring og smart grids. Arrangementet foregår i Manchester over to dage med repræsentanter fra 50 forskellige lande.

Africa Energy Forum

access_time19. jun 08:00
place Mauritius

I juni mødes europæiske og afrikanske ministre og direktører inden for elsektoren for tyvende gang for at diskutere ny teknologi, udviklingsmuligheder og samarbejder, der skal være med til at skabe øget vækst og udvikling i Afrika. Denne gang foregår arrangementet på Mauritius.

Power-Gen Europe

access_time19. jun 08:00
place Vienna

Arrangementet Power-Gen Europe er en konference og messe for hele den europæiske energi- og elsektor, som besøges af en blanding af forretningsfolk, udviklere og interesserede aktører. I år foregår udstillingen i Wien og har blandt andet fokus på energilagring, intelligent infrastruktur og distribuerede energisystemer.

Intersolar Europe

access_time19. jun 08:00
place Munich

En kombineret messe og konference i München, der samler en række aktører inden for solenergi, energilagring og elinfrastruktur. Cirka 65.000 forventes at deltage i arrangementet, der afholdes for 26. gang.

Grid Edge Innovation Summit

access_time20. jun 08:00
place San Francisco

På Grid Edge Innovation Summit vil den nyeste teknologi som for eksempel kunstig intelligens, edge computing og blockchain blive behandlet med henblik på anvendelse i el-sektoren. Derudover vil det også blive diskuteret hvilke behov fremtidens energiforbruger har, og hvordan man ved ny teknologi mere hensigtsmæssigt sætter forbrugeren i fokus.