Sol over Danmark

Body

Sommerstatus for solenergi

Solenergi fortsætter sin vækst internationalt båret af øget effektivitet, stærk innovation, større volumen og faldende priser. Også i Danmark sker en fortsat udbygning. EU’s mål for VE på 32 pct. i 2030 indikerer øget udbredelse af solenergi i Europa i de kommende år. Også Danmarks energiaftale åbner for en væsentlig udbygning med vedvarende energi, herunder solenergi både til el og varme.

Ved sommerens slutning inviteres branchen til netværksmøde om den aktuelle udvikling inden for solenergi. Der er oplæg, erfaringsudveksling og debat.

  • Hvad er nyt?
  • Hvor sker udbygningen?
  • Hvilke typer af løsninger og projekter vinder frem – herhjemme og i udlandet?
  • Hvordan er finansieringsmulighederne? Hvor sker de teknologiske fremskridt?
  • Hvilke muligheder åbner den danske energiaftale for solenergien – både i stor og mindre skala?
Læs mere
Tilføj til kalender2020-08-31 13:00:002020-08-31 16:00:00Title Sommerstatus for solenergi Solenergi fortsætter sin vækst internationalt båret af øget effektivitet, stærk innovation, større volumen og faldende priser. Også i Danmark sker en fortsat udbygning. EU’s mål for VE på 32 pct. i 2030 indikerer øget udbredelse af solenergi i Europa i de kommende år. Også Danmarks energiaftale åbner for en væsentlig udbygning med vedvarende energi, herunder solenergi både til el og varme. Ved sommerens slutning inviteres branchen til netværksmøde om den aktuelle udvikling inden for solenergi. Der er oplæg, erfaringsudveksling og debat. Hvad er nyt? Hvor sker udbygningen? Hvilke typer af løsninger og projekter vinder frem – herhjemme og i udlandet? Hvordan er finansieringsmulighederne? Hvor sker de teknologiske fremskridt? Hvilke muligheder åbner den danske energiaftale for solenergien – både i stor og mindre skala? H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place