Kom til SMV DAGEN 2020

Body

Hvordan kan din virksomhed bruge den grønne omstilling som afsæt for udvikling og vækst?

Svaret på dét spørgsmål søger vi i fællesskab på SMV DAGEN mandag den 27. januar 2020. Her får du bud på svar fra eksperter og virksomhedsledere. Du får inspiration fra dem, der kender tendenser og trends på markedet og i samfundet. Og du får mulighed for selv at gå konkret til værks og begynde at finde svarene for DIN virksomhed.

Fællesnævneren for det hele er de strategiske beslutninger, du skal træffe om din virksomheds fremtid i lyset af den grønne omstilling.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-27 09:30:002020-01-27 15:30:00Title Hvordan kan din virksomhed bruge den grønne omstilling som afsæt for udvikling og vækst? Svaret på dét spørgsmål søger vi i fællesskab på SMV DAGEN mandag den 27. januar 2020. Her får du bud på svar fra eksperter og virksomhedsledere. Du får inspiration fra dem, der kender tendenser og trends på markedet og i samfundet. Og du får mulighed for selv at gå konkret til værks og begynde at finde svarene for DIN virksomhed. Fællesnævneren for det hele er de strategiske beslutninger, du skal træffe om din virksomheds fremtid i lyset af den grønne omstilling. Værkmestergade 2, 8000 Aarhus, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place