Generalforsamling og årsmøde i Intelligent Energi

Body

Den 29. januar 2020 afholdes generalforsamling og årsmøde i Intelligent Energi. Generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer af iEnergi, mens årsmødet er åbent for alle interesserede. Igen i år danner Mogens Dahl Koncertsal ramme for mødet.

Generalforsamling: Dagsorden udsendes senest tre uger før generalforsamlingen, hvor der er valg til bestyrelsen. Der vil blive udsendt et nyhedsbrev med de opstillede kandidater ca. 6 uger inden selve valghandlingen.

Årsmøde: Til vores årsmøde samler vi centrale aktører i og omkring den danske energi- og forsyningssektor til en dag med inspirerende indlæg, debat og netværk.

Alle er enige om, at den grønne omstilling er vejen fremad. Det fremgår både af de politiske målsætninger, forsyningsselskabernes omlægninger og den generelle folkestemning. Men hvordan vi når i mål med omstillingen, og om den sker på den mest intelligente måde, står ikke altid lige klart, og derfor vil vi anvende årsmødet til at afdække netop det.

Det gør vi i første session ved at fokusere på det, som vi allerede ved om det kendte potentiale, herunder sektorkobling mellem særligt el og varme, men også gas og vand, fleksibilitet i energianvendelsen og digitaliseringens muligheder. Her ser vi også på, hvordan vi kan udnytte omlægningen til et smart og fleksibelt energi- og forsyningssystem endnu bedre. Kristoffer Böttzauw, direktør i Energistyrelsen indleder årsmødets første debat, og suppleres af CEO i Oracle Danmark, Anders Feddersen og Charles Nielsen, direktør for el, vand og varme i TREFOR.

Vi vender i næste session blikket mod fremtiden og de udfordringer, som vi endnu ikke har fundet løsningen på, og som vi derfor har behov for at blive klogere på. Rektorerne fra Aalborg Universitet, Per Michael Johansen, og DTU, Anders Overgaard Bjarklev, vil give deres bud på, hvordan vi skal gribe de fremtidige udfordringer an for en grøn omstilling. Sammen med centrale virksomheder, herunder R&D direktør Brian Sørensen, MAN Energy Solution, vil de debattere, hvordan vi kan få disse løsninger.

I den afsluttende session stiller vi skarpt på, hvordan den intelligente omstilling af energisystemet ledes på selskabsniveau, hvor virksomhederne bidrager til opfyldelsen af de politiske klimamålsætninger, som vi som samfund har sat. Vi har fået bekræftet deltagelse fra Norlys direktør Jesper Barslund Jacobsen og inviteret Sustainability director Annemarie Meisling fra Chr. Hansen.

Årsmødet er åbent for alle interesserede efter først-til-mølle-princippet. Dog er der et udeblivelsesgebyr på 500 kr. ved manglende fremmøde. Vi lukker for tilmeldingerne, når vi når de ca. 160 deltagere, som vi var sidste år.

Det foreløbige program for årsmødet kan findes i informationsboksen til højre, hvor man også kan tilmelde sig til arrangementet.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-29 10:00:002020-01-29 17:30:00Title Den 29. januar 2020 afholdes generalforsamling og årsmøde i Intelligent Energi. Generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer af iEnergi, mens årsmødet er åbent for alle interesserede. Igen i år danner Mogens Dahl Koncertsal ramme for mødet. Generalforsamling: Dagsorden udsendes senest tre uger før generalforsamlingen, hvor der er valg til bestyrelsen. Der vil blive udsendt et nyhedsbrev med de opstillede kandidater ca. 6 uger inden selve valghandlingen. Årsmøde: Til vores årsmøde samler vi centrale aktører i og omkring den danske energi- og forsyningssektor til en dag med inspirerende indlæg, debat og netværk. Alle er enige om, at den grønne omstilling er vejen fremad. Det fremgår både af de politiske målsætninger, forsyningsselskabernes omlægninger og den generelle folkestemning. Men hvordan vi når i mål med omstillingen, og om den sker på den mest intelligente måde, står ikke altid lige klart, og derfor vil vi anvende årsmødet til at afdække netop det. Det gør vi i første session ved at fokusere på det, som vi allerede ved om det kendte potentiale, herunder sektorkobling mellem særligt el og varme, men også gas og vand, fleksibilitet i energianvendelsen og digitaliseringens muligheder. Her ser vi også på, hvordan vi kan udnytte omlægningen til et smart og fleksibelt energi- og forsyningssystem endnu bedre. Kristoffer Böttzauw, direktør i Energistyrelsen indleder årsmødets første debat, og suppleres af CEO i Oracle Danmark, Anders Feddersen og Charles Nielsen, direktør for el, vand og varme i TREFOR. Vi vender i næste session blikket mod fremtiden og de udfordringer, som vi endnu ikke har fundet løsningen på, og som vi derfor har behov for at blive klogere på. Rektorerne fra Aalborg Universitet, Per Michael Johansen, og DTU, Anders Overgaard Bjarklev, vil give deres bud på, hvordan vi skal gribe de fremtidige udfordringer an for en grøn omstilling. Sammen med centrale virksomheder, herunder R&D direktør Brian Sørensen, MAN Energy Solution, vil de debattere, hvordan vi kan få disse løsninger. I den afsluttende session stiller vi skarpt på, hvordan den intelligente omstilling af energisystemet ledes på selskabsniveau, hvor virksomhederne bidrager til opfyldelsen af de politiske klimamålsætninger, som vi som samfund har sat. Vi har fået bekræftet deltagelse fra Norlys direktør Jesper Barslund Jacobsen og inviteret Sustainability director Annemarie Meisling fra Chr. Hansen. Årsmødet er åbent for alle interesserede efter først-til-mølle-princippet. Dog er der et udeblivelsesgebyr på 500 kr. ved manglende fremmøde. Vi lukker for tilmeldingerne, når vi når de ca. 160 deltagere, som vi var sidste år. Det foreløbige program for årsmødet kan findes i informationsboksen til højre, hvor man også kan tilmelde sig til arrangementet. Snorresgade 22, 2300 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place