business Mere om Radius
business Mere om Radius
Teknikerbyen 25, 2830 Virum

Radius Elnet A/S er et netselskab under Ørsted. Radius transporterer el til 960.000 hjem og virksomheder i henholdsvis Københavnsområdet, i Nordsjælland og dele af Midtsjælland.

Arbejdsområder: Eldistribution

Antal ansatte:

listOmtale af Radius

Fremtiden er decentral - men afgifterne står i vejen

28. nov 2018 05:58

I løbet af de kommende år vil langt flere virksomheder og private husstande få solceller på taget - og måske også batterier i bryggerset. Teknologien for decentral produktion og styring - ‘distributed energy’ - bevæger sig med ekspresfart, men det danske afgiftssystem er en klar barriere. I GridTech’s survey blandt professionelle og beslutningstagere i energisektoren peger et massivt flertal på, at der de næste fem-ti år vil komme langt mere decentral produktion. Syv ud af ti erklærer sig enige eller meget enige i, at distributed energy vil være i vækst. Kun én ud af ti er uenig.

Finske Cloudia vinder aftale med Radius

18. feb 2020 10:59

Der er tale om en ny kundeaftale mellem det finske e-indkøbstjenesteudbyder Cloudia og det danske eldistributionsselskab Radius, hvor Cloudia skal levere digitale sourcing- og kontraktstyringsløsninger af høj kvalitet, skriver Cloudia i en pressemeddelelse. Cloudia har en kundebase, der omfatter den private såvel som den offentlige sektor, og har stærke resultater som leder af den offentlige sektor i Finlands indkøb og kendte kunder i energisektoren herunder Caruna, Fingrid, Helen, Vantaan Energia og Veni Energia.