business Mere om European Energy
Thumbnail
Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

Dansk virksomhed, der udvikler og opfører sol- og vindprojekter ved at bistå med både jura, forhandling og teknik. Virksomheden har hovedsæde i København og har over 100 ansatte. 

Virksomheden har gennem tiden opbygget mere end 100 sol- og vindparker verden over, hvilket svarer til installation af mere end 1 GW i sol og vind. 

listOmtale af European Energy

Grid Parity med vind fra nord og sol fra syd

Thorvald Spanggaard  European Energy , 30. okt 2018 06:06

Politikere og skatteborgere har ventet på det i årevis, og energibranchen har jagtet det i lige så mange år: Grid Parity – tilstanden, hvor vind- og solanlæg kan bygges og forrentes med det nødvendige overskud udelukkende baseret på værdien af den strøm, som produceres, og salg af eventuelle grønne certifikater. Eller sagt på en anden måde: uden støttekroner. Nu er Grid Parity for de to billigste og reneste energiformer, nemlig sol og vind, endelig kommet til Europa – eller i hvert fald til dele af Europa. I øjeblikket ser vi to bølger af Grid Parity-projekter ramme Europa.

Indfødningstariffer risikerer at trække tæppet væk under den grønne omstilling

Knud Erik Andersen , CEO  European Energy , 15. sep 2020 05:00

Et flertal af Folketingets partier besluttede med klimaftalen i juni, at der i den nærmeste fremtid skal indføres indfødningstariffer for producenter af vedvarende energi for at finansiere og styre netudviklingen. Den beslutning risikerer at trække tæppet væk under den grønne omstilling i Danmark, skriver CEO i European Energy, Knud Erik Andersen