business Mere om Dansk Industri
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Dansk Industri er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for omkring 10.000 danske virksomheder. Organisation repræsenterer både industri- og servicevirksomheder.

Arbejdsområder: Erhvervsorganisation, service, industri.

Antal ansatte: 500 - 1.000

listOmtale af Dansk Industri

Energipolitisk Konference 2018

access_time4. okt 12:30
place Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København
Dansk Industri

"Energiaftalen - fra forhandlingsbord til virkelighed. Hvordan realiserer vi energiaftalen, og hvad byder fremtiden på?" Sådan lyder de indledende spørgsmål til Dansk Energi og Dansk Industris arrangement 'Energipolitisk Konference 2018'. Arrangementet er bygget op om både oplæg og debatter, der til sammen skal sætte fokus på, hvordan energiaftalen omsættes til virkelighed, og hvordan en fortsat energi- og klimapolitisk omstilling vil præge erhvervsliv og samfund.

Green Opportunities in Indonesia

access_time26. okt 08:30
place Amaliegade 44, København, Danmark
Dansk Industri, Energistyrelsen

Sammen med Energistyrelsen og Udenrigsministeriet inviterer DI Energi til morgenmøde under titlen "Green Opportunities in Indonesia - Results and Challenges in Promoting Renewable Energy". Mødet ser på muligheder og erfaringer for danske virksomheder i Indonesiens grønne vækst og omstilling, som Danmark gennem ti år har støttet og samarbejdet om. Arrangementet finder sted i Energistyrelsens lokaler i København.