business Mere om Dansk Energi
Thumbnail
Vodroffsvej 59, 1900 Frederiksberg, Danmark

Dansk Energi er en erhvervs- og interesseorganisation, der repræsenterer energiselskaber i Danmark. Organisationen repræsenterer over 100 virksomheder inden for energibranchen.

listOmtale af Dansk Energi

Live fra leverpostejland

2. nov 2018 06:23

Branchebosser peger på, at Danmark er ved at være et middelmådigt land for vindindustrien. Vattenfall er glade for opbakning til kystnære møller, og Dansk Energi har afdækket, at der er ganske få, som kender deres energiselskab.

Lancering af Vedvarende Energi Outlook, 2019

access_time6. feb 13:00
place Bryghusgade, 1473 København K, Danmark
Dansk Energi

Dansk Energi lancerer Vedvarende Energi Outlook 2019, der dokumenterer, hvor stærkt vedvarende energi lige nu står i konkurrence med fossile alternativer, hvordan store, kommercielle aktører satser massivt på grøn vækst og hvordan, nye finansielle værktøjer kan accelerere omlægning til vedvarende energi. Men samtidig peger VE Outlook 19 på, at både lokal planlægning og ”ikke-i-min-baghave” borgerinitiativer kan blive en bremse i forhold til at nå de globale klimamål og udnytte de økonomiske muligheder i en grøn omstilling. Hør blandt andet indlæg fra finansminister Rasmus Jarlov, lyt med n