business Mere om Danfoss
Nordborgvej 81, 6430 Nordborg

Danfoss er en dansk teknologivirksomhed, der er mest kendt for produktion og udvikling af termostater til varmeregulering. Virksomheden producerer udover det, elektroniske komponenter til fjernvarme og køling, sol- og vindenergi samt højtrykspumper. Danfoss sælger sine produkter i over 100 lande, og har fabrikker i 20 lande.  

Arbejdsområder: Infrastruktur, Fødevarer, Energi, Klima, High Pressure Pumps, Industriautomatik

Antal ansatte: Cirka 26.000

listOmtale af Danfoss

Hybridløsninger med Danfoss Drives frekvensomformere

access_time7. maj 12:00
place Aarhus
Danfoss

Til dette eftermiddagsarrangement kan du høre om de nyeste muligheder Danfoss Drives kan tilbyde inden for hybridløsninger. Bliv klogere på batteriløsninger og hør om opladning, afladning, ind/udkobling samt grid performance og meget mere. Energilagring og hybrid teknologi giver forbedret stabilitet og øget energieffektivitet i mange systemer og introducerer nye muligheder til at håndtere spidsbelastninger, gemme overskudsenergi til anvendelse når det er nødvendigt og forbedrer back-up power til nødstilfælde.

Den bedste energi er den sparede

Kim Nøhr Skibsted , 23. apr 2018 09:58

SYNSPUNKT: Vi kan kun nå målet om uafhængighed af fossile brændsler i 2050, hvis vi samtidig med omstillingen til grøn energi arbejder målrettet med energieffektivisering. Rockwool, Velux, Grundfos og Danfoss har stiftet en fælles interesseorganisation, Synergi, som skal fremme energibesparelser.