Forsiden af rapporten fra Klimapartnerskabet for energi og forsyning prydes af dette motiv.
Forsiden af rapporten fra Klimapartnerskabet for energi og forsyning prydes af dette motiv.

Foto : Sanne Wittrup via Klimapartnerskab for energi og forsyning

Skarp kritik af partnerskabsproces: Vi har nærmest ikke været med

Både Dansk Fjernvarme og Dansk Affaldsforening kalder rapporten fra partnerskabet for energi og forsyning for et partsindlæg, og Dansk Fjernvarme vil nu aflevere deres egne anbefalinger til politikerne.
»Det er ikke et samlet partnerskab, der står bag budskaberne i rapporten fra Partnerskabet for Energi og Forsyning. Vi har først set den færdige rapport her til morgen kl. 07.40«. Sådan siger adm. direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen om rapporten, som han i stedet kalder for et partsindlæg:
Få fuld adgang til GridTech?
GridTech er for professionelle i energibranchen, der har særligt fokus på integrationen mellem energisystemer i omstillingen af infrastrukturen mod et CO2-neutralt og elektrificeret samfund.
Prøv GridTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her

Nævnte firmaer

Klimapartnerskaber
  • Erhvervslivet spiller en væsentlig rolle i indsatsen for at realisere regeringens mål om 70 pct. reduktion af drivhusgasudledningen i Danmark i 2030.
  • Målet er ifølge regeringen også, at den grønne omstilling fører til arbejdspladser og eksport.
  • Regeringen har sammen med erhvervslivet etableret 13 klimapartnerskaber, hvor man samarbejder om tiltag, der skal reducere erhvervslivets udledning af drivhusgas og samtidig styrker virksomhedernes konkurrenceevne. Resultaterne af klimapartnerskaberne overrækkes til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet mandag d. 16. marts.