Rådet for Grøn Omstilling: Her er 12 forslag til hurtigere udfasning af olie og gas

Julie Bangsgaard Abrahams
Illustration: Rådet for Grøn Omstilling.
Rådet for Grøn Omstilling har sammen med Ea Energianalyse udarbejdet 12 forslag til, hvordan Danmark hurtigst muligt kan udfase sit forbrug af olie og naturgas.  
17. maj kl. 05:26
errorÆldre end 30 dage

For et par uger siden skrev Gridtech en historie om, at Rådet for Grøn Omstilling inden længe ville offentliggøre en række forslag til, hvordan Danmark hurtigst muligt kan udfase olie og naturgas. Nu er de her, skriver rådet i en pressemeddelelse. Det fremgår, at rådet har udarbejdet 12 forslag, som er blevet til på baggrund af en rapport fra Ea Energianalyse.  

»Vi er nødt til at tilbyde midlertidige løsninger til borgere, som skal vente flere år på fjernvarme. Ellers risikerer vi, at mange finder permanente alternativer, og dermed bliver tilslutningen for lille, når fjernvarmen kommer – og så bliver det for dyrt for dem, der tilslutter sig,« siger Julie Bangsgaard Abrahams, der som rådets rådgiver indenfor energi og byggeri har været med til at udarbejde forslagene. 

Få fuld adgang til GridTech

GridTech er målrettet professionelle, der arbejder med elektrificering og integration af energiformerne i energisektoren. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til GridTech
Alt indhold på GridTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger