Medstifter og administrerende direktør i True Energy Charlotte Blou Sand med visning af app'en True Energy.
Medstifter og administrerende direktør i True Energy Charlotte Blou Sand med visning af app'en True Energy.

Foto : True Energy

Firstmover-aggregator: »Vi har gjort ting, som andre kun har talt om«

Som én af de første aggregatorer i Danmark har True Energy samtidig været blandt de første til at navigere i en regulatorisk jungle, som ikke er lavet til den nye spiller på elmarkedet. Men det ekstra arbejde har det også givet mulighed for at træde de nye stier i junglen.
Forskerne ved det. Myndighederne ved det. Og branchen ved det. 
Vil du have fuld adgang til GridTech?

GridTech er for professionelle i energibranchen, der har særligt fokus på integrationen mellem energisystemer i omstillingen af infrastrukturen mod et CO2-neutralt og elektrificeret samfund.

Nævnte firmaer

True Energy tilbyder:
  • App'en True Energy, som giver brugeren et overblik over det nutidige og kommende døgns estimerede strømpriser og CO2-intensiteten på strømmen.
  • Med app'en kan elbilsejere via SmartCharge-funktionen få lavet en plan for, samt styret opladningen af deres bilbatteri, så opladningen tager højde for ønsker om ladning, når strømmen er grønnest eller billigst, minimums batteriniveau, og hvornår bilen skal være færdigopladet. 
  • App'ens funktion Smart Home integrerer IFTTT og kan derfor tilpasse husholdningens intelligente hårde hvidevarer og lyskilder til at bruge strøm ud fra udvalgte kriterier i stil med kriterierne for SmartCharge.
  • Big Battery, som puljer elbiler tilsluttet SmartCharge, så de tilsammen kan levere end med frekvensregulering af transmissionsnettet med True Energy som aggregator.