Digitale tvillinger kan spare 30 procent på drift og vedligehold offshore

Foto : Rambøll

Digitale tvillinger kan spare 30 procent på drift og vedligehold offshore

True Digital Twins sparer penge på både design, drift og vedligehold. Offshoreområdet er bare starten, lyder det fra virksomheden.
Drift og vedligehold af havvindmøller er en bekostelig affære, men med True Digital Twins kan der spares op til 30 procent på udgifterne. Det er en af årsagerne til, at digitalisering er et af nøgleordene, når den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll arbejder med innovation, og et eksempel på, hvordan strategiske mål om digitalisering kan omsættes til konkrete produkter og services.
Vil du have fuld adgang til GridTech?

GridTech er for professionelle i energibranchen, der har særligt fokus på integrationen mellem energisystemer i omstillingen af infrastrukturen mod et CO2-neutralt og elektrificeret samfund.

Nævnte firmaer

True Digital Twin

En såkaldt True Digital Twins er en digital model, der løbende overvåger en konstruktion med dataopdateringer i realtid om, hvordan vind, vejr og andet belaster konstruktionen.
På baggrund af data kan man simulere og forudsige, hvornår det er tid for vedligehold på dens tvilling i den virkelige verden.