Dansk Solkraft er ikke repræsenteret i Green Power Denmarks direktion

Solceller by
Illustration: Itsanan/Bigstock.
Selv om Green Power Denmark er en fusion af Wind Danmark, Dansk Energi og Dansk Solkraft, er sidstnævnte ikke repræsenteret i direktionen. Men det, mener direktionen ikke, er et problem, da dens kompetencer ikke er knyttet til personen, men ved funktionen. 
25. marts kl. 10:30
errorÆldre end 30 dage

Selv om Green Power Denmark er en fusion af det hidtidige Dansk Energi, Wind Denmark og Dansk Solkraft, er sidstnævnte ikke repræsenteret på direktionsniveau i den nye interesseorganisation.

På direktionsgangen finder man alene to repræsentanter for Dansk Energi (Lars Aargaard fungerende adm. direktør  og Anders Stouge viceadm. direktør) samt én repræsentant for Wind Denmark (Jan Hylleberg, nu viceadm. direktør for Industri, medlemskab og eksport). Og de varetager fint de samlede interesser i Green Power Denmark – også solkraft, forsikrer Green Power Denmarks direktør for kommunikation og Public Affairs Thomas Aarestrup Jepsen, der tidligere var administrerende direktør for Dansk Solkraft.

Læs også: Fusionen er gennemført: Danske energi-aktører er nu samlet i én organisation

Få fuld adgang til GridTech

GridTech er målrettet professionelle, der arbejder med elektrificering og integration af energiformerne i energisektoren. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til GridTech
Alt indhold på GridTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger