FAQ

Her kan du læse, hvad du kan gøre hvis du har spørgsmål til eller udfordringer med dit abonnement:

 

 

Hvorfor får jeg ikke de nyhedsbreve, som jeg er tilmeldt?

Teknologiens Mediehus - herunder PRO-medierne - benytter et system, der hedder Mailchimp til at sende vores nyhedsmails ud til brugere. Vi har godkendt Mailchimp som afsender i vores Domain Name System opsætning på ing.dk, med SPF, DKIM og DMARC, hvilket alle er sikkerhedstiltag og derfor med til at sikre, at vores mails er autoriseret og troværdige. 

Hvis I ikke modtager vores nyhedsmails, kan det være fordi, I har en intern regel opsat i jeres mailserver, som sorterer alle mails fra Mailchimp fra. 

Denne guide gør, at I kan modtage nyhedsbreve fra Teknologiens Mediehus, ved at lave en undtagelsesregel i jeres mail-filter - men samtidig opretholde jeres mailfilter så andre mails fra Mailchimp sorteres fra:

  1. Jeres IT afdeling kan formentlig opsætte som undtagelsesregel på jeres mailserver, ved hjælp af følgende:
  2. Mails fra Teknologiens Mediehus har en "header.from=ing.dk" med kombination af “dkim=pass” og "dmarc=pass". Det giver tilsammen en forsikring om, at denne mail fra Mailchimp er autoriseret. 
  3. Er denne undtagelse sat op, kan I fremover modtage de nyhedsmail, via jeres abonnement fra Teknologiens Mediehus, imens alle andre mails fra Mailchimp bliver sorteret fra som ønsket.

Eksempel som det ser ud for en mail, der er modtaget på en gmail adresse:

Example
Illustration: Eksempel.

 

 

 

Hvordan får jeg tilsendt en ny adgangskode?

Hvis du har glemt eller mangler en adgangskode, kan du få tilsendt en ny via dette link. Du skal blot indtaste e-mailadresse eller abonnentnummer, som dit abonnement er knyttet til. Dit abonnentnummer kan ses på din faktura. 

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte os på pro@ing.dk eller ringe til abonnementsservice på tlf: 2194 1974.

 

Hvad koster et abonnement?

Priser:

Prisen for abonnement på ét medie afhænger af antallet af brugere, som hermed af justerbart - så det passer til det antal brugere, du har behov for, og desuden kan udskiftes frit uden betaling ved kontakt til: pro@ing.dk. Kontakt os også, for at tale om rabat ved bestilling af flere medier. 

1 bruger:          4.495,- årligt.

5 brugere:      10.895,- årligt.

10 brugere:    17.495,- årligt.

20 brugere:    26.295,- årligt.

 

Priser for ComplianceTech:

1 bruger: 3.095,- årligt.

Virksomhedsabonnement: 7.195,- årligt.

Et virksomhedsabonnement gælder til hele din organisation.

Foreninger, NGO'er og private: Pris aftales individuelt.

 

Priser for Tech Management: 

Årligt abonnement:

1 bruger:         3.095,- årligt.

5 brugere:     10.895,- årligt.

10 brugere:   17.495,- årligt.

20 brugere:   26.295,- årligt.

Der er mulighed for et gratis og uforpligtende prøveabonnement i tre uger. Prøveabonnementet inkluderer: Ubegrænset adgang til alle artikler på det valgte medie samt tilsendelse af nyhedsbrev på mail, herunder overskuelig oversigt over nye artikler og nyheder på området. Du kan i prøveperioden forvente at blive kontaktet af abonnementsservice omkring drøftelse af abonnementsmuligheder.

Du kan læse meget mere om vores abonnementer samt vilkår her

 

 

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Opsigelse af abonnement skal ske enten på mail til pro@ing.dk eller på tlf: 2194 1974.

Særligt for prøveabonnementer:

Prøveabonnementet varer tre uger og er gratis og uforpligtende. Du  kan til hver en tid henvende dig til pro@ing.dk eller til abonnementsservice på tlf: 2194 1974, hvis du ønsker at blive afmeldt i løbet af prøveperioden. 

Prøveabonnementet inkluderer: Ubegrænset adgang til alle artikler på det valgte medie samt tilsendelse af nyhedsbrev på mail, herunder overskuelig oversigt over nye artikler og nyheder på området. Du kan i prøveperioden forvente at blive kontaktet af abonnementsservice omkring drøftelse af abonnementsmuligheder. Når prøveperioden er udløbet, offlines prøveabonnementet. Du fortsætter med at modtage nyhedsbrevet på mail efter prøveadgangen er offlinet. Det kan til enhver tid afmeldes i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved henvendelse til pro@ing.dk eller til abonnementsservice på tlf: 2194 1974.

 

Særligt for års - og månedsabonnementer:

Årsabonnementer betales forud for en periode på 12 måneder og kan opsiges med en måneds varsel forud for betalings-periodens udløb. Månedsabonnementer betales forud for en periode på 1 måned. Månedsabonnementer kan til enhver tid opsiges til udløb af den forudbetalte periode. 

 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdatoen.

Du kan læse mere her