business Mere om MOE
MOE

MOE er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der rådgiver både offentlige og private kunder indenfor Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur.

Virksomheden har 900 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og datterselskaber i Norge og Filippinerne.

listOmtale af MOE

Brandrådgivere: For meget kontrol i ny ordning

2. jun 2020 05:30

Nye krav til brandsikring af bygninger, der blev implementeret ved årsskiftet, skaber alt for meget papirarbejde og spildtid og risikerer at hæmme kerneopgaven. Det mener Helle Bugge, der er kompetencechef i det rådgivende ingeniørfirma Moe og har arbejdet som brandrådgiver siden 2006. »I stedet for at have tillid til, at vi (brandrådgivere, red.) er i stand til at identificere og kontrollere der, hvor problemerne er, så skal vi nu kontrollere og dokumentere alt.

Ugen i FM: Byggesager trækker ud og Altan.dk bøder og hyrer

26. mar 2021 05:45

Velkommen til Ugen i FM Vi starter hos Region Hovedstaden. Regionen har netop indgået aftale om at få opsat energimålere med opkobling til internettet i samtlige bygninger. Det skal give bedre overblik over forbruget og mulighed for reduktioner. »Vi arbejder på at blive mere datadrevne, og dette samarbejde understøtter dette,« siger Heine Knudsen, der er enhedschef i Energi og Miljø, i en pressemeddelelse, som Licitationen har citeret. Aftalen er indgået med virksomhederne Kemp & Lauritzen og Vitani og løber i op til 10 år.