Alle kommende events

Branddage 2020

access_time29. okt 09:00
place Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart, Danmark

På Branddagene 2020 får du overblik over de nye brandkrav og vejledninger, der danner grundlag for fremtidens brandsikring af byggeri i Danmark. Branddagene er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. DBI og Molio følger op på de sidste års succeser og afholder endnu en fælles konference Branddagene for byggeriets aktører. Konferencen tager afsæt i de nyeste reguleringer af brandregler, og går i dybden med hvilken effekt de har i praksis. Konferencen løber over to dage hhv. den 29.-30. oktober 2020 i HUSET Middelfart og den 27.-28. oktober 2020 hos DBI i Hvidovre.

Hvordan får man i praksis lufttætte konstruktioner?

access_time4. nov 13:00
place 9440 Aabybro, Danmark

Tæthedskravet strammes. Det lovgivningsmæssige fokus på energi og tæthed gør det nødvendigt at deltage på kurset og lære det i praksis. Indhold I løbet af kurset vil deltagerne få en overordnet indføring i de problemstillinger, der er omkring lufttætte konstruktioner inden for nybyggeri og renovering.

Hvordan undgår vi fugt i byggeriet?

access_time10. nov 14:30
place 6000 Kolding, Danmark

Fugt er årsag til over halvdelen af alle byggeskader. Bliv opdateret på viden om materialer og udførelse, så du undgår at medvirke til fugtskader. Indhold Bygningsreglementets kapitel 4 stiller krav om, at vi bygger tørt, så boliger bliver sunde og sikre for folk at bo i.

Made in Sustainable Concrete

access_time26. nov 09:00
place København

Torsdag d. 26. november 2020 er InnoBYG medarrangør af konferencen ”Made in Sustainable Concrete” som sætter fokus på betonbranchens arbejde med at bidrage til den grønne omstilling af byggeriet, som afholdes af Branchefællesskabet Dansk Beton og Dansk Beton Forening. Byggebranchen i Danmark står for ca. 30% af dem samlede CO2 udledning i Danmark, hvoraf ca.