Alle kommende events

Byens Ejendomme - Konference: Fredericia - De store projekter

access_time14. apr 09:00
place Fredericia

Fredericia ligger centralt i Danmark midt i Trekantområdet, som er ét af Danmarks vigtigste produktions- og bosætningsområder. Fredericia har 51.391 indbyggere og har igennem mange år oplevet befolkningstilvækst. Fremover vil byen vokse med 301 personer årligt indtil 2028. Det svarer til en vækst på 7,1 procent for hele perioden. Erhvervsudviklingen i Fredericia er særligt koncentreret omkring Kanalbyen, et byudviklingsprojekt på samlet 262.000 kvm til 2,9 milliarder kr og erhvervsområdet DanmarkC.

GEBERIT INNOVATION DAYS

access_time21. apr 00:00

Glæd dig til en ganske særlig oplevelse: Geberit Innovation Days byder dig på en enestående mulighed for at opleve alle 2021-nyhederne og få mange vigtige oplysninger om design, funktionalitet og teknik i "House of Geberit" – en hybrid messestand, der er perfekt afstemt med den aktuelle situation. Sammensæt dit eget individuelle program! DESIGN, FUNKTIONALITET OG TEKNIK, KOMPAKT OG DIALOGORIENTERET Geberit præsenterer sine nyheder 2021 på den nye, unikke platform Geberit Innovation Days.

Byens Ejendomme-konference: ODENSE - de store projekter

access_time28. apr 09:00
place Odense

Udviklingen i Odense er siden 2015 gået fra de små punkt-projekter til igangsættelsen af store byggerier og byudviklingsprojekter, der vil forandre både de lokale områder og hele byen. Der er fortsat fokus på at udvikle bymidten fordelt over flere enkeltprojekter, som skal være en dynamo for både HC Andersen-turismen og for byens indbyggere, ikke mindst de studerende. De største udviklingsområder er: Thomas B.