Alle kommende events

Commissioning - København

access_time21. sep 08:30
place København
Danvak

Formål med kurset Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark. På dette kursus får du trin-for-trin gennemgang af alle aktiviteter og dokumenter i Commissioning-processen til bygninger. Du får indblik i commissioning aktiviteter i alle byggeriets faser helt fra aftaler og kontrakter med alle interessenter til et år inde i driftsfasen. På kurset vil du deltage i at stille Commissioning-krav, planlægge, granske, teste og dokumentere.

Commissioning - København

CTS anlæg, Grundkursus – Ballerup

access_time22. sep 08:30
place Ballerup
Danvak

I Danmark bliver der investeret millioner af kroner i højteknologiske CTS-systemer, der bliver installeret i bygninger til overvågning af bygningens energiforbrug. Hvis ikke CTS-anlægget er korrekt beskrevet, projekteret, installeret, afprøvet og efterfølgende ikke anvendes korrekt, resulterer det ofte i et langt højere energiforbrug i bygningen, end der er budgetteret med.

CTS anlæg, Grundkursus – Ballerup

Kursus: Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser

access_time23. sep 09:00
place Vester Søgade 6, 1601 København, Danmark
Byens Ejendom

I 2019 vedtog et bredt flertal i Folketinget et lovforslag L27 A om at ændre blandt andet momsloven. Når de nye momsregler træder i kraft, formentlig fra 1. juli 2021, kan det ramme ejendomsbranchen og især projektudviklere. De nye momsregler vil bl.a. få betydning, når et ejendomsprojekt skifter karakter undervejs.

Kursus: Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser

Konference: Viborg - de store projekter

access_time28. sep 09:00
place Stadion Alle 7, 8800 Viborg, Danmark
Byens Ejendom

Ifølge Danmarks statistik vil Viborgs indbyggertal stige fra det nuværende 97.118 til 100.935 frem mod 2029 - en stigning på 3,9 procent. Hermed er der grundlag for boligbyggeri for 2 milliarder kr.

Konference: Viborg - de store projekter

Danvak Dagen 2021 - Konference om klima-renovering af byggeriet i Danmark

access_time29. sep 08:00
place København
Danvak

Bliv klædt på til fremtidens udfordringer i byggeriet – og kom på omgangshøjde med den seneste udvikling på området. På konferencen vil du blandt andet få svar på: Hvordan sikrer vi, at byggeriet nedsætter sin klimabelastning markant? Hvilke løsninger skal der udvikles og ikke mindst implementeres for, at vi kan klimarenovere den danske bygningsmasse? Hvordan bliver vi bedre til at bygge ”rigtigt” første gang? Hvordan vil vi efterleve EU’s krav til renovering af eksisterende byggeri? Dagens højdepunkter: Paneldebat om den fremtidige klima-renovering af byggeriet i Danmark Udva

Danvak Dagen 2021 - Konference om klima-renovering af byggeriet i Danmark