Alle kommende events

CTS anlæg, Grundkursus – Ballerup

access_time15. jun 08:30
place Ballerup
Danvak

I Danmark bliver der investeret millioner af kroner i højteknologiske CTS-systemer, der bliver installeret i bygninger til overvågning af bygningens energiforbrug. Hvis ikke CTS-anlægget er korrekt beskrevet, projekteret, installeret, afprøvet og efterfølgende ikke anvendes korrekt, resulterer det ofte i et langt højere energiforbrug i bygningen, end der er budgetteret med.

Hør, hvordan bygger du med OPP og få en rundvisning på de eksklusive lokaler på historiske Børsen

access_time15. jun 13:00
Dansk Facilities Mangement netværk (DFM netværk)

Sådan bygger og drifter du bygninger og anlæg med OPP som organisationsform? Ved OPP, et offentlig private partnerskab finder den offentlige bygherre en privat leverandør, som ikke kun gennemfører byggeprojektet, men også efterfølgende varetager vedligehold og driftsopgaver i bygningerne. På den måde er det funktionskravene og ikke udførselskravene, som kommer i centrum – til fordel for den efterfølgende drift.

DI: Byggeriets årsdag

access_time21. jun 00:00
DI Byg, DI Dansk Byggeri, DI Byg, DI Dansk Byggeri

Vil du med til Byggeriets Årsdag 2021? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen mandag den 21.

Medlemsmøde i DFM: Kreativ brug af en anderledes bygning

access_time19. aug 10:00
Dansk Facilities Mangement netværk (DFM netværk)

Sådan skaber du nye anvendelsesmuligheder i mindre brugte og/eller anderledes bygninger. Besøg Maltfabrikken og bliv inspireret af, hvordan gruppen af borgere fik skabt Maltfabrikken, som var nedrivningstruet. De skønne lokaler er virkelig et besøg værd! Hvordan lykkes projektet, hvordan blev brugerne inddraget, hvilke parter spillede en rolle, hvordan var den politiske proces og hvilken læring fik ildsjælene med sig på rejsen?