Alle kommende events

Ventilation fra A til Z – København

access_time18. aug 08:30
place Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København, Danmark

Modul A (kursus 20002 A) Tirsdag den 18. august – torsdag den 20. august 2020, kl. 8.30-16.30 Modul B (kursus 20002 B) Tirsdag den 15. september – torsdag den 17. september 2020, kl.

Energirenovering af ældre ejendomme

access_time18. aug 16:45
place København

En bæredygtig fremtid stiller særlige krav til byggebranchen. Fremtidens byggeri skal nemlig kunne skilles ad, så komponenter og materiale kan bruges igen og igen. Samtidig skal løsningerne udlede så lidt CO2 som muligt. På dette gå-hjem-møde ser vi på emnet renovering af eksisterende ejendomme til de nye energikrav. Vi starter med at høre om renovering set fra arkitekterne synsvinkel. Hør om konkrete renoveringsprojekter, resultater og indføring af nyeste teknologier. Program og tilmelding findes her og det er gratis at deltage.

Tørre bygninger - materialer og byggeproces

access_time1. sep 14:00
place 3500 Værløse, Danmark

På lige fod med for høj fugt i bygninger kan for lav fugt give problemer. Bliver den relative luftfugtighed for lav, ændrer materialerne dimensioner, og brugerne af bygningen oplever komfortgener. I en spørgeskemaundersøgelse blandt Dansk Byggeris medlemmer svarer 40 %, at de kender til problemet.

Waste & Resource Management

access_time8. sep 08:30
place København

NYE LØSNINGER & FORRETNINGSMODELLER Fokus på resourcestrømme, genanvendelse af materialer & effektiv håndtering af affald giver bedre bundlinje! Potentialet er enormt og mulighederne mange - HVAD kan virksomheder i praksis kan gøre i relation til håndtering af plast og emballage?