business Mere om Helsingør Kommune
Våbenskjold Helsingør

Helsingør Kommune er placeret i det nordøstlige Sjælland, der rummer en række større og mindre byer herunder Hellebæk, Hornbæk og Espergærde, samt byer der i flere tilfælde er placeret langs kommunens lange kyststrækning mod øst og nord. Kommunen grænser også op til Esrum Sø. 

Kommunen hører under Region Hovedstaden og har omkring 62.000-63.000 indbyggere. 

 

listOmtale af Helsingør Kommune

Ugen i FM: Livsfarlige revner, konkurs og bagstræberi i bygningsreglementet

4. jun 2020 05:46

Velkommen til ugen i FM. FacilityTech udkommer ikke Grundlovsdag, så derfor kommer ugeopsamlingen i dag. Den opbremsning i det private byggeri, som både entreprenører og rådgivere har advaret om, kan nu også ses i statistikkerne fra virksomheden Byggefakta.dk, der holder øje med de større byggerier, der sættes i gang. Til Finans.dk fortæller analytiker Rasmus Schulian, at det især er det spekulative bolig- og erhvervsbyggeri, der er påvirket. »Når erhvervsbyggeriet er ramt, skyldes det bl.a., at der er sket en opbremsning i det, vi kan kalde for det spekulative byggeri.

Ugen i FM: Vinge sælger, beskæftigelsen stiger og CO2-krav presser på

22. jan 2021 05:18

Opdateret: Velkommen til Ugen i FM I dag holder Folketinget høring om regeringens strategi for bæredygtigt byggeri. Regeringen har fået kritik af både byggebranchen og boligordførere for at være alt for sløv i optrækket, og i dag skal Kaare Dybvad Bek (S), der efter gårsdagens regeringsrokade kan kalde sig både indenrigs- og boligminister, skal forsvare regeringens plan. Det slagsmål vender vi tilbage til. Først skal det nemlig handle om, hvad der er sket inden for byggeri og FM i den forløbne uge.