Nyt projekt vil vise vej til færre byggefejl

Foto : Realdania

Nyt projekt vil vise vej til færre byggefejl

Til næste år sætter Realdania By & Byg gang i et demonstrationsbyggeri, hvor det er byggeprocessen og ikke selve bygningen der er formålet. Målet er at undersøge, hvordan især digitale løsninger kan skabe byggerier med færre fejl og mangler.
Vil du have fuld adgang til FacilityTech?

FacilityTech er mediet til dig, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor. Vi bringer ny viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser, og via cases fra ind- og udland sætter vi fokus på de muligheder, udfordringer og løsninger, som du, står over for.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv FacilityTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Det effektive byggeri

Realdania har netop sat gang i projektet "Det effektive byggeri".

Forsøgsbyggeriet skal være med til at give svaret på, hvordan digitale løsninger og værktøjer kan bidrage til at skabe en mere effektiv byggeproces. Målet er at bidrage med 'øget viden om, hvordan byggebranchen via digitalisering kan skabe et byggeri med færre fejl og mangler og en øget bæredygtighed i projekterne'.

Projektet kan følges på Linkedin-siden Det effektive byggeri.