Nyt PRO-medie om bygningsdrift og renovering

Foto
Illustration: Pixnio. Se større version
15. maj 2020 kl. 12:16
errorÆldre end 30 dage

26. maj sendes første nyhedsbrev fra vores nye medie FacilityTech. Mediet er målrettet professionelle, der arbejder med drift, vedligehold og renovering af bygninger.

Bygningsdrift og vedligehold er en stor post for både statslige, kommunale, almene og private ejendomsejere. Det er også et område, der kan udgøre et væsentligt bidrag til vores CO2 mål. 

Med den rette drift og vedligehold og optimal udnyttelse af kvadratmeterne er der store besparelser at hente både økonomisk og når det angår vores energiforbrug. Ingeniørens nye pro-medie FacilityTech leverer viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser til dem, der arbejder med at optimere vores bygninger i såvel den offentlige som private sektor.

I Danmark er der en række nichemedier, der skriver inden for byggeområdet, herunder Ingeniøren selv, men der er brug for et medie, der sætter fokus på drift og vedligehold, når først byggerierne står der. Og dette behov er kun blevet større i denne tid.

Både Landsbyggefonden og kommunernes anlægsloft er nemlig sat i spil som elementer i de økonomiske genopretningsplaner, der skal afbøde skaderne fra corona-krisen. Det kommer til at skabe ekstra fokus på renovering og nye løsninger til optimal bygningsdrift, som kalder på et medie om netop det.

Corona-krisen også har sat fokus på bl.a. rengøringsforhold på skoler og institutioner, som også er et af de store emner, når man taler bygningsdrift. Ligesom smitterisikoen tvinger nye øjne på bl.a. indretning af kontorer og produktionsfaciliteter.    

“Der er rigtig mange forskellige facetter, når man taler bygningsdrift og renovering, som man ikke tænker så meget over som almindelig bruger. Men for folk der arbejder professionelt med det, er der mange ting, der skal håndteres - og en del af dem, kommer den nærværende krise til at kaste nyt lys over. Det glæder vi os til at være med til,” siger redaktør Ulrik Andersen, der sammen med kollegaen Morten Munk Andersen skal drive mediet. 

Facility Tech vil dække emner som energioptimering, indeklima, ventilation, materialevalg, belysning, indretning, tekniske installationer, brandsikring, data og digitalisering, vandforsyning, affaldssystemer og driftsmodeller. Og vi skriver om alle former for byggerier, lige fra kontorbyggeri over boliger, sygehuse, skoler og institutioner, idrætsanlæg til produktions- og laboratoriefaciliteter.   

FacilityTech bliver på lige fod med resten af Ingeniørens nichemedier fokuseret på konkrete cases - håndgribelige og direkte brugbare eksempler fra den virkelige verden. 

Du kan allerede nu bestillet et prøveabonnement på FacilityTech her. Abonnementet indbefatter tre ugentlige nyhedsbreve og adgang til site med nyheder, synspunkter, kalender og branchenyheder.

 

 

Prøveabonnement på FacilityTech

Du kan allerede nu bestille et prøveabonnement på FacilityTech her. Abonnementet indbefatter tre ugentlige nyhedsbreve og adgang til hjemmesiden med nyheder, synspunkter, kalender og branchenyheder.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.