Ni måneder inde i stor FM-kontrakt: Det har vi lært

Foto : Bygningsstyrelsen

Ni måneder inde i stor FM-kontrakt: Det har vi lært

Opbygning af supportenhed og bedre kommunikation vil Bygningsstyrelsen blandt andet have fokus på til de kommende FM-udbud.
Godt ni måneder inde i FM-kontrakten med servicegiganten ISS, der har en værdi på omkring 2 mia. kroner, er status, at aftalen indtil videre har givet de forventede effektiviseringer. Det fortæller kontorchef Emil Blomqvist Lund fra Bygningsstyrelsen.
Vil du have fuld adgang til FacilityTech?

FacilityTech er mediet til dig, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor. Vi bringer ny viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser, og via cases fra ind- og udland sætter vi fokus på de muligheder, udfordringer og løsninger, som du, står over for.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv FacilityTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Statens facility management

Statens facility management-opgaver samles hos Bygningsstyrelsen, som de kommende år udbyder ydelserne i tre pakker med en samlet årlig værdi på godt en milliard kroner.

I efteråret 2019 vandt servicegiganten ISS Facility Services A/S første bølge. Anden bølge ventes at komme i udbud ultimo 2020. Den omfatter 55 institutioner og har en anslået årlig værdi på 350 millioner kroner. 

Overordnet aftalerne følgende syv FM-serviceområder:

Renhold
Forplejning (kantine)
Intern service
Indvendigt vedligehold
Vagt og sikkerhed
Udearealer
Affaldshåndtering