Årets mest populære historier

Hololens Coor Novozymes
Servicetekniker Thomas Ortmann Dahl har sammen med sine kolleger i FM-virksomheden Coor testet AR-briller i driften af Novozymes bygninger. Det skrev vi om i en af årets mest læste artikler. Illustration: Coor. Se større version
Facilitytechs læsere lader ikke en god byggeskandaler gå deres næser forbi. Men gode idéer fylder også godt på toplisten.
6. juli 2021 kl. 06:00
errorÆldre end 30 dage

En gennemgang af de mest læste artikler i 2021 viser, at Facilitytechs læsere ikke afviger fra gennemsnittet, når det kommer til, at der gerne skal være en konflikt eller et problem i centrum for en god historie. 

Bygninger med revner, budgetter der skrider og fejl i byggesagsbehandling er således blandt de emner, der har trukket flest kliks siden årsskiftet. Men vi kan også konstatere, at I gerne vil læse om nye initiativer og andre måder at gøre tingene på.

Klikrekorden for 2021 går indtil videre til artiklen om facadeproblemer på syv skoler i Aalborg. Et problem der potentielt kan være langt større, da samme systemløsning blev anvendt på flere skoler og andre institutioner landet over i 70’erne. Det er en sag, vi selvfølgelig vil følge. 

Få fuld adgang til FacilityTech

FacilityTech er målrettet professionelle, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til FacilityTech
Alt indhold på FacilityTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.