Et departement på Frederiksholms Kanal er et af de steder, der indgår i den kommende FM-kontrakt med Bygningsstyrelsen.
Et departement på Frederiksholms Kanal er et af de steder, der indgår i den kommende FM-kontrakt med Bygningsstyrelsen.

Foto : Bygningsstyrelsen

Tre leverandører har givet tilbud på stor FM-kontrakt med staten

Bygningsstyrelsen har fået tre tilbud på en stor FM-kontrakt, der omfatter 55 institutioner og har en årlig værdi på cirka 300-350 mio. kroner.  Tilbuddene kommer fra de prækvalificerede virksomheder Coor Service Management, ISS Facility Services og Forenede Service. Det er såkaldt indledende tilbud, som fungerer som oplæg til et forhandlingsforløb, der afsluttes med, at leverandørerne giver et sidste bud senere på året.
Vil du have fuld adgang til FacilityTech?

FacilityTech er mediet til dig, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor. Vi bringer ny viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser, og via cases fra ind- og udland sætter vi fokus på de muligheder, udfordringer og løsninger, som du, står over for.

Prøv FacilityTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her

Nævnte firmaer

Statens Facility Management

Statens facility management-opgaver samles hos Bygningsstyrelsen, som de kommende år udbyder ydelserne i tre pakker med en samlet årlig værdi på godt en milliard kroner.

I efteråret 2019 vandt servicegiganten ISS Facility Services A/S første bølge. Den aktuelle anden bølge omfatter 55 institutioner og har en anslået årlig værdi på 350 millioner kroner. Den ventes udbudt til november.

Overordnet indeholder det følgende syv FM-serviceområder:

  • Renhold
  • Forplejning (kantine)
  • Intern service
  • Indvendigt vedligehold
  • Vagt og sikkerhed
  • Udearealer
  • Affaldshåndtering