Morten Søegaard-Larsen og Byggeskadefonden oplever stadig, at en stor andel af klager over byggeskader kommer fra nye bygninger.
Morten Søegaard-Larsen og Byggeskadefonden oplever stadig, at en stor andel af klager over byggeskader kommer fra nye bygninger.

Foto : Byggeskadefonden

Tendens fortsætter: Flere fejl i nye almene boliger

Dalende kvalitet i nye vinduer er blandt årsagerne til, at Byggeskadefonden fortsat får mange fejlmeldinger på nye bygninger, påpeger driftsdirektør Morten Søegaard-Larsen
»Selvom kurven knækker i år 2020, er der set over flere år fortsat en stigende tendens til skader i bygninger, der endnu ikke er 10 år gamle.« Det konkluderer Byggeskadefonden i sin årsrapport for 2020. 
Vil du have fuld adgang til FacilityTech?

FacilityTech er mediet til dig, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor. Vi bringer ny viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser, og via cases fra ind- og udland sætter vi fokus på de muligheder, udfordringer og løsninger, som du, står over for.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv FacilityTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her

Nævnte firmaer

Byggeskadefonden

Byggeskadefonden er en selvejende institution oprettet ved lov i 1986. Fondens formål er bl.a. at 'forestå og afholde udgifter til eftersyn af støttet boligbyggeri og renoveringer' samt at yde støtte til dækning af byggeskader.

Byggeskadefonden dækker almene boliger, private andelsboliger og kollektive bofællesskaber.