HR-chef i Schneider Electric Hanne Sjøberg
HR-chef i Schneider Electric Hanne Sjøberg

Foto : Schneider Electric

Schneider Electric har vendt arbejdsdagen på hovedet

Nu skal Schneider Electrics medarbejdere tage sine personlige arbejdsredskaber med sig rundt og finde en ny plads hver dag. Det har sparet virksomheden 36 procent af driftsomkostningerne – og giver forhåbentligt bedre tværgående samarbejde med tiden.
På Schneider Electric i Ballerup er hverdagen blevet genopfundet for afdelingens 333 medarbejdere. Lige før sommerferien fik de – og alle deres cirka 500 kolleger andre steder i Danmark – besked om, at arbejdslivet nu skulle se anderledes ud.  I kølvandet af corona-situationen, havde Schneider Electric nemlig spurgt sine medarbejdere globalt, hvordan de havde haft det under corona, og hvordan de gerne ville arbejde i fremtiden. 
Vil du have fuld adgang til FacilityTech?

FacilityTech er mediet til dig, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor. Vi bringer ny viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser, og via cases fra ind- og udland sætter vi fokus på de muligheder, udfordringer og løsninger, som du, står over for.

Prøv FacilityTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Schneider Electric

Schneider Electric leverer teknologi til energy management og industrial automation, samt digitale løsninger/software, som  skaber effektivitet og bæredygtighed i bygninger, datacentre og i industrien.

Virksomhedens danske afdeling har ca. 850 medarbejdere fordelt i afdelinger i Kolding, Odens, aarhus og Ballerup.