KU vil halvere CO2-udledningen på 12 år: Bygninger spiller en nøglerolle

Foto : Jakob Dall/KU

KU vil halvere CO2-udledningen på 12 år: Bygninger spiller en nøglerolle

Arealoptimering, lavere energiforbrug og inspiration fra DGNB-tilgangen er nogle af værktøjerne, når Københavns Universitet skal nå målene i en ny klimaplan frem mod 2030. 
Lavere energiforbrug, mere genbrug, skrappere klimakrav til nybyggeri og bedre udnyttelse af kvadratmeterne. Under disse overskrifter vil der de kommende år blive sat initiativer i gang på Københavns Universitet (KU), som skal sikre, at bygningsområdet leverer sin del af reduktionerne i universitetets nye miljø- og klimaplan.
Vil du have fuld adgang til FacilityTech?

FacilityTech er mediet til dig, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor. Vi bringer ny viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser, og via cases fra ind- og udland sætter vi fokus på de muligheder, udfordringer og løsninger, som du, står over for.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv FacilityTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her