Er din ejendomsportefølje pyntegrøn eller stedsegrøn?

Nye tider og nye vinde over ejendomsbranchen. Porteføljeejere og forvaltere står i kø for at formidle netop deres grønne visioner. Bygninger skal være både grønne og sunde. MEN et spørgsmål presser sig på: Pyntegrønt eller Stedsegrønt?
Pendulet svinger kraftigt til den grønne side. Bygninger skal have et lavt klimaaftryk, og nu taler vi om både drift og materialevalg. Men ambitionerne rækker videre. Bygningerne skal være sunde og have en lang levetid. Ja, de skal ligefrem kunne skilles ad igen. Fokus på sundhed, bygningers værdi og globalt klimaaftryk er en rigtig god og populær cocktail. En blanding af det nære – sundhed og penge – og det globale ansvar.
Vil du have fuld adgang til FacilityTech?

FacilityTech er mediet til dig, der arbejder med renovering, drift og vedligehold af bygninger i såvel den offentlige som den private sektor. Vi bringer ny viden om teknologiske løsninger, digitalisering, udbud, standarder og rammebetingelser, og via cases fra ind- og udland sætter vi fokus på de muligheder, udfordringer og løsninger, som du, står over for.