Om EduTech

Ingeniørens PRO-medie EduTech henvender sig til lærere og undervisere, der arbejder med samspillet mellem læring og teknologi samt udviklere og indkøbere af digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi har fokus på digital udvikling på alle niveauer i uddannelsessystemet fra grundskoler til videregående uddannelser. 

Anvendelsen og behovet for teknologi i undervisningen er blevet speedet gevaldigt op som et resultat af nedlukningen under COVID-19. Men hvad fungerer i praksis, og hvad fungerer ikke? 

EduTech fokuserer på muligheder, udfordringer og løsninger ved teknologiske og digitale læringsværktøjer. Vi giver dig ny viden og leverer konkrete erfaringer og gode råd om alt, du skal være opmærksom på i forbindelse med udviklingen - fra GDPR og IT-sikkerhed til anvendelse af VR og AI i undervisningen. 

EduTech sender dig et ugentligt nyhedsbrev og giver adgang til hjemmesiden, hvor du både får nyheder, interviews, praksiserfaringer, debatindlæg og meget mere, så du kan holde dig opdateret om de nye teknologiske og digitale løsninger i uddannelsesverdenen. 

 

Redaktør Elizabeth Mønsted Johansen, emj@ing.dk, tlf: 21223008

Debatredaktør Morten Madsen, mma@ing.dk, tlf: 28252085

Abonnementschef Anders Hein, aah@ing.dk, tlf: 51904967

 

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.